Nincs engedélyezve a javascript.
Kurzusok és diskurzusok

Kurzusok és diskurzusok
Politikai, eszmetörténeti és publicisztikai írások

Sorozat:

Szállítás:
1-3 munkanap
Készleten
Korábbi ár:
4 410 Ft
Borító ár:
4 900 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
4 410 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

A szerző írói, irodalomtörténészi munkásságával egy időben a Magyar Demokrata Fórum alapító tagjaként, majd alelnökeként, később az Országgyűlés Kulturális és Oktatásügyi Bizottságának elnökeként, majd frakcióvezetőként, végül Mádl Ferenc köztársasági elnök társadalom- és kultúrpolitikai főtanácsadójaként a szellemi élet intézményrendszerének alakításában is aktív szerepet vállalt.
Leírás
Raktári kód:
221450
EAN:
9789633321812
Megjelenés:
2024.06.10.
Kötésmód:
keménytáblás, cérnafűzött
Oldalszám:
456
Nyelv:
magyar
A szerző írói, irodalomtörténészi munkásságával egy időben a Magyar Demokrata Fórum alapító tagjaként, majd alelnökeként, később az Országgyűlés Kulturális és Oktatásügyi Bizottságának elnökeként, majd frakcióvezetőként, végül Mádl Ferenc köztársasági elnök társadalom- és kultúrpolitikai főtanácsadójaként a szellemi élet intézményrendszerének alakításában is aktív szerepet vállalt. E tevékenységeivel egyidejűleg folyamatosan elemezte és publikálta közéleti tapasztalatait is.

Az 1994-től 2022-ig kötetekben és folyóiratokban megjelent tanulmányok és interjúk nem az írói, irodalomtörténészi, hanem a politikusi pálya tanulságait összegzik.

Akik átélték ezeket az időket, különös rácsodálkozással állapíthatják meg: milyen jól látta az akkori történéseket Kulin Ferenc! Pedig nem is olyan különös ez. A Magyar Művészeti Akadémia elnökségének tagja, a Széchenyi-díjas szerző ebben a műfajban sem okoz olvasóinak csalódást!
A Batthyány Alapítvány támogatásával.
Vélemények