Nincs engedélyezve a javascript.
Szabadítsd ki Ruminit!

Szállítás:
1-3 munkanap
Készleten
Korábbi ár:
12 990 Ft
Borító ár:
12 990 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Ruminit elrabolták... a gonosz Morti tartja fogságban a pelevári bazár alatti labirintusban. Vajon melyik bolt alatt raboskodik?
Leírás
Raktári kód:
207979
EAN:
5999569270823
Megjelenés:
2022.09.13.
Kötésmód:
doboz
Nyelv:
magyar
Ruminit elrabolták... a gonosz Morti tartja fogságban a pelevári bazár alatti labirintusban. Vajon melyik bolt alatt raboskodik? A barátai, Sajtos Rozi, Dundi Bandi, Galléros Fecó és Balikó elindulnak, hogy kiszabadítsák. Kérdezősködnek a boltokban, de senki nem mond semmit, csak ha értékes tárgyakkal fizetnek a még értékesebb információkért. Minden apró részlet számít, hogy Rumini nyomára bukkanjanak.
Izgalmas kalandjáték, amelyben segít a jó megfigyelőkészség, logika és memória, de még jobb, ha a szerencse is mellénk szegődik!
A dobozban egy versengő és egy együttműködő játékváltozat is található, valamint kiegészítőként egy pakli szerencsekártya!
A szerzőről
12_berg_judit_kenez_kira_fotoja1.jpg
Berg Judit
A József Attila-díjas írónőnek - akinek a történeteit saját gyermekei ihletik - több mint 20 kötete jelent meg magyar nyelven. Írói munkáját a tematikus szerkesztés mellett a világos megfogalmazás jellemzi, ennek köszönhetően könyvei egyszerre tudják megszólítani és szórakoztatni a kis- és nagykorú olvasókat egyaránt.
Berg Judit az egyik olyan magyar szerző, akinek a könyvei nemcsak írástechnikailag jók és élvezetesek, de kézbe venni is öröm őket, mert a szerző mindig nagy gondot fordít a kötetek illusztrátorainak kiválasztására.
Ismert művei: Rumini-sorozat, Lengemesék-sorozat, Maszat-sorozat, Két kis dinó-sorozat
Vélemények