Nincs engedélyezve a javascript.
Zemplén-hegység (északi rész) turistatérkép

Zemplén-hegység (északi rész) turistatérkép

Szállítás:
2-5 munkanap
Készleten
Korábbi ár:
1 740 Ft
Borító ár:
2 290 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
1 969 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

A Cartographia kiadó közkedvelt és közismert turistatérkép sorozata hazánk legfontosabb hegy- és dombvidékein vezet körbe, bemutatja e területek aktív turi...
Leírás
Raktári kód:
207121
ISBN:
9789633538630
EAN:
9789633538630
Megjelenés:
2022.08.11.
Kötésmód:
hajtogatott
Nyelv:
magyar

A Cartographia kiadó közkedvelt és közismert turistatérkép sorozata hazánk legfontosabb hegy- és dombvidékein vezet körbe, bemutatja e területek aktív turisztikai, elsősorban természetjáró lehetőségeit. Az aktualizált, új kiadású Zempléni-hegység (északi rész) turistatérkép 1:40000 méretarányban részletesen és naprakészen ábrázolja a látnivalókat, a sokrétű szabadidős lehetőségeket, ezáltal nélkülözhetetlen társa az aktív turisztikai formák kedvelőinek.


Ízelítő az aktualizált Zempléni-hegység (északi rész) turistatérkép újdonságaiból :


• az Országos Kéktúra útvonalának térségi szakasza a Kis-Milicen álló Károlyi-kilátó felfűzése érdekében módosított nyomvonalával


• a Sárospatak – Megyer-hegy, Tengerszem környékét érintő fejlesztések bemutatása (új bekötőút, kilátó, pihenőhelyek, tanösvények, egykori malomkőbánya-őrlőműhely, via ferrata)


• az új Hidasnémeti–Gönc kerékpárút útvonala


• az EuroVelo11 zempléni szakasza


• a Sátoraljaújhely – Magas-hegy – Szár-hegy Zemplén Kalandpark új létesítményeinek bemutatása (libegő, kabinos felvonó, bobpálya, átcsúszópálya, tervezett új libegő a Dobogó és a Szár-hegy, függőhíd a Szár-hegy és a Vár-hegy között)


• az M30-as autópálya és csomópontjainak, a helyenként átépített 3-as főút új nyomvonalának ábrázolása A térkép hátoldala tájékoztatást nyújt partnereink turisztikai szolgálatatásairól, illetve Sátoraljaújhely fényképes ismertetőjét is tartalmazza, valamint a hátoldalon a Sátoraljaújhely–Magas-hegy 1:18.000 méretarányú részletes térkép is helyet kapott.


A térség természeti és kultúrtörténeti látnivalóit, a legszebb turistautak leírásait, egyéb hasznos információkat (pl. kerékpártúrák, télisport-lehetőségek, közlekedés, az egykori hegyközi kisvasút története, a Pálháza–Rostalló kisvasút, a turistajelzések rendszere stb.) a térkép társkiadványa, a Zempléni-hegység turistakalauz ismerteti.

Vélemények