Nincs engedélyezve a javascript.
A kilencedik ember - Luke Daniels thriller 1.
kuponnapok2.png
kuponnapok2.png

A kilencedik ember - Luke Daniels thriller 1.

Sorozat:

Fordító:

Szállítás:
1-3 munkanap
Készleten
Korábbi ár:
3 792 Ft
Borító ár:
4 990 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
3 493 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

A Cotton Malone-regényekből ismert Luke Daniels önálló sorozatának első része.
Luke Daniels épp Londonban piheni ki a Magellán Ügyosztály egyik megbízását, amikor egy régi barátjától kétségbeesett telefonhívást kap. Jillian Stein bajban van. Elkövetett egy olyan hibát, amiért talán az életével kell fizetnie.
Leírás
Raktári kód:
220256
EAN:
9789635666102
Megjelenés:
2024.03.25.
Kötésmód:
puhatáblás
Oldalszám:
448
Nyelv:
magyar
A Cotton Malone-regényekből ismert Luke Daniels önálló sorozatának első része.

Luke Daniels épp Londonban piheni ki a Magellán Ügyosztály egyik megbízását, amikor egy régi barátjától kétségbeesett telefonhívást kap. Jillian Stein bajban van. Elkövetett egy olyan hibát, amiért talán az életével kell fizetnie. Szüksége van Luke segítségére, méghozzá azonnal. Luke Belgiumba siet, és hamar rájön, hogy Jilliannek igaza volt: egy jól kiképzett ügynökökből álló árnyékcsapat vadászik barátjára. Luke belekeveredik egy háborúba, ami két eltökélt fél közt zajlik - az egyik az igazságot keresi, a másik a múlt elől menekül -, egy háborúba, ami már egy emberéletet követelt, és még többet fog.

Thomas Rowland egy washingtoni bennfentes, királycsináló, problémamegoldó, mégis kísérti a múltja. Számára mindent megváltoztatott az, ami 1963. november 22-én Dallasban, Texasban történt. A történet sokkal szövevényesebb annál, mint ami a történelemkönyvekbe került, és a szörnyű igazság középpontjában maga Thomas áll. Bár nincs könnyű dolga, Rowland mindent megtesz, hogy a világ ne tudja meg, mi történt valójában azon a végzetes napon, beleértve Luke, Jillian és bárki más kiiktatását, aki fenyegetést jelenthet számára.

A versenyfutás során, amely Belgiumból, Luxemburgon át, Louisiana mocsarain és Wyoming vadonján keresztül egészen a Bahamákig tart, Luke Daniels egy sor sokkoló igazsággal néz szembe, amely nemcsak a történelmet írja át, de saját élete is örökre megváltozik, amikor szemtől szemben találja magát a kilencedik emberrel.

"A Steve Berry rajongók legnagyobb örömére ebben a regényben Luke Danielsé a főszerep, aki legalább olyan szórakoztató főhősnek bizonyul, mint Cotton Malone... szuper kiindulópont azoknak, akik még sosem olvasták Berry konspirációs/történelmi thrillereit. Vajon miről rántja le a leplet legközelebb Luke Daniels?" - criminal element.com

"A feszültségkeltő írásmód, valamint az egyik legfurcsább és legtragikusabb "összeesküvés-elmélet" beleszövése miatt, amely a Kennedy-gyilkossággal kapcsolatos, ez Steve Berry egyik legjobb regénye." - KTSA (Texas)

"Berry és Blackwood első közös munkája ez, a végeredmény pedig egy feszült, hiteles regény rengeteg csavarral és véget nem érő akcióval." - crimespreemag.com

"Az egyik legizgalmasabb kaland, amit idén olvashatsz... Berry minden könyvében összemossa a tényeket a fikcióval, gyakran elképesztő mélységekig. Amit itt felfed, hitelességet ad egy már így is lélegzetelállító regénynek, és egy egészen más szintre emeli az élményt." - Bookreporter.com
Vélemények