Nincs engedélyezve a javascript.
Elátkozott erdő

Szállítás:
1-3 munkanap
Készleten
Korábbi ár:
4 313 Ft
Borító ár:
5 990 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
5 391 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

A Nincs menekvés című bestseller szerzőjének magyarul megjelent legújabb, hátborzongató története az új-angliai erdők legmélyéről érkezik...
Leírás
Raktári kód:
212954
EAN:
9786156326270
Megjelenés:
2023.03.24.
Kötésmód:
kartonált
Oldalszám:
352
Méret [mm]:
130 x 198 x
Nyelv:
magyar
A Nincs menekvés című bestseller szerzőjének magyarul megjelent legújabb, hátborzongató története az új-angliai erdők legmélyéről érkezik...

Tom házasságának vége, újságíró karrierje pedig mélyrepülésben van. Most, hogy egy óceán választja el egykori családjától, a férfi elhatározza, hogy felejthetetlen nyaralásra viszi tizennégy éves lányát, Frankie-t. Az apa arra vágyik, hogy értékes időt tölthessenek együtt, ezért elutaznak Hollow Fallsba, a Maine állambeli erdők mélyén meghúzódó, faházakból álló üdülő központba.

A hely kezdettől fogva kissé kísértetiesnek tűnik - furcsa suttogások hallatszanak a fák között, szélcsengők csilingelése visszhangzik az erdőben -, és amikor Tom megismerkedik Daviddel és Connie-val, a valós bűnügyeket feldolgozó podcaster házaspárral, addigi megérzése hátborzongató megerősítést kap. Hollow Fallsnak ugyanis rémisztő története van: húsz évvel korábban éppen ugyanezen a héten, egy kettős gyilkosság miatt zárták be az üdülőt. A bűnügy valódi indítékára és a tettesek kilétére soha nem derült fény, az erdőt viszont mostanra elözönlötték a gyilkosságok története miatt megszállottá vált sötét turisták, akik arra vágynak, hogy megemlékezzenek a zord évfordulóról.

Nyilvánvaló, hogy Hollow Falls és a körülötte elterülő erdő egy mélyen lappangó titkot őriz. Ahogy Tom álomutazása rémálommá válik, Frankie-vel választás elé kerülnek: akár az életük árán is utánajárnak az igazságnak, vagy eltűnnek, amíg még lehetséges.
Vélemények