Nincs engedélyezve a javascript.
Néma tanú – Új kiadás

Néma tanú – Új kiadás

Szállítás:
2-5 munkanap
Készleten
Korábbi ár:
3 419 Ft
Borító ár:
4 499 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
4 049 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Egy sokkoló pszichológiai thriller egy nőről, aki meggyilkolja a férjét, és egy terapeutáról, aki rögeszmésen kutatja indítékait…
Leírás
Raktári kód:
218509
EAN:
9789634996422
Megjelenés:
2023.11.30.
Kötésmód:
puhatáblás, ragasztókötött
Oldalszám:
352
Nyelv:
magyar
Egy sokkoló pszichológiai thriller egy nőről, aki meggyilkolja a férjét, és egy terapeutáról, aki rögeszmésen kutatja indítékait… Alicia Berenson élete látszólag maga a tökély: híres festőnő, aki feleségül ment egy jó nevű divatfotóshoz.
Nagyszerű otthonuk van, amelynek hatalmas ablakai egy szép parkra néznek London egyik legfelkapottabb negyedében. Egyik este férje, Gabriel későn tér haza a fotózásról, Alicia ötször arcon lövi, majd mindörökre elnémul. Vonakodása bármiféle magyarázattól egy olyan titokká növeszti a tettét, amely megragadja a nagyközönség figyelmét, és hírhedtté teszi személyét. Képeinek ára az egekbe szárnyal. Őt, a néma beteget a nyilvánosság és a bulvárlapok elől a The Grove-ba, egy észak-londoni törvényszéki orvostani intézetbe zárják.

Theo Faber, a bűnügyi pszichoterapeuta jó ideje vár a lehetőségre, hogy vele dolgozhasson. Elszántsága, hogy szóra bírja páciensét, és felfedje a titkot, miért lőtte le a férjét, saját indítékainak labirintusába vezeti. Olyan igazságot kutat, amely azzal fenyeget, hogy őt magát is felemészti.
Vélemények