Nincs engedélyezve a javascript.
Gonosz római császárok
Szállítás:
1-3 munkanap
Készleten
Korábbi ár:
4 679 Ft
Borító ár:
6 499 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
5 719 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

A teljhatalom teljesen megront. A háborodott szadisták és tudatlan egoisták egész sora terrorizálta Róma népét oly módokon, hogy az meghökkenti a modern kori értelmet. A római uralkodók egy része gyilkos volt, mások zsarnokok, és megint mások őrültek.
Leírás
Raktári kód:
210597
EAN:
9789636358112
Megjelenés:
2022.12.07.
Kötésmód:
keménytáblás
Oldalszám:
382
Nyelv:
magyar
A teljhatalom teljesen megront. A háborodott szadisták és tudatlan egoisták egész sora terrorizálta Róma népét oly módokon, hogy az meghökkenti a modern kori értelmet. A római uralkodók egy része gyilkos volt, mások zsarnokok, és megint mások őrültek. Némelyik viszont mindhárom egyszerre. Ez a könyv azzal a céllal született, hogy felállítson egy listát, ami vitákat gerjeszthet. Ki volt a legeslegrosszabb? Ám mire eljutunk ehhez a rangsoroláshoz, már te, az olvasó is szakértőjévé válhatsz a témának, és levonhatod a saját következtetéseidet.

Ez teszi szórakoztatóvá ezt az egészet. Ám előbb be kell rendeznünk a színpadot ehhez az előadáshoz. A kezdet kezdetén, Róma létrejöttével kell kezdenünk, amikor egy egész város alapult árulásra és gyilkosságra, előre jelezve a későbbi borzalmakat. - Phillip Barlag
Vélemények