Nincs engedélyezve a javascript.
Uncharted - A negyedik labirintus

Uncharted - A negyedik labirintus
(E-könyv)

Szállítás:
Azonnal
Elérhető nálunk:
.ePub és .mobi formátumban
Borító ár:
1 495 Ft
Online ár:
1 420 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Az ókori világban élt egy mítosz egy királyról, egy kincsrol és egy pokoli labirintusról. E pokol kapuja most ismét feltárul.
Nathan Drake hivatásos kincsvadászt és vakmero kalandort New Yorkba hívja az az ember, aki megtanította neki a ?mutárgybegyujto-biznisz?
Leírás
Raktári kód:
135997
ISBN:
9789639861695
EAN:
9789639861695
Gyártó kód:
2500
Megjelenés:
2012.
Oldalszám:
318
Nyelv:
magyar
Az ókori világban élt egy mítosz egy királyról, egy kincsrol és egy pokoli labirintusról. E pokol kapuja most ismét feltárul.

Nathan Drake hivatásos kincsvadászt és vakmero kalandort New Yorkba hívja az az ember, aki megtanította neki a ?mutárgybegyujto-biznisz? minden fortélyát. Victor Sullivannek szüksége van Drake segítségére, mert régi barátját, Luka Hzujak világhíru régészt holtan találták Manhattanben. Nyomukban a gyilkosokkal, Drake, Sully és Jada, Hzujak lánya egyiptomi és görögországi ásatásokon próbálják kideríteni, mi lehetett az a megdöbbento felfedezés, amely miatt végeztek a tudóssal.

Ehhez meg kell oldaniuk az alkímia egyik osi mítoszának rejtélyét és meg kell találniuk három régóta elveszett labirintust. Kiderül, hogy egy másik országban, egy másik kultúrában épült egy negyedik labirintus is, amely páratlan gazdagság és hatalom kulcsát rejti. A föld alatti útvesztot rettentes, elfeledett katonákból álló sereg orzi. Valamint egy szörnyeteg. A titok pedig egyszerre kincs és méreg, paradicsom és pokol ? feltéve, hogy Drake egyáltalán eljut hozzá élve.

Légy üdvözölve a negyedik labirintusban!
Vélemények