Nincs engedélyezve a javascript.
Modern nomádok sátorral

Szállítás:
2-5 munkanap
Készleten
Korábbi ár:
7 196 Ft
Borító ár:
7 995 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
7 196 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

"Eljátszottál már a gondolattal, milyen volna felkapni egy sátrat, majd hűséges hátizsákod és esetleg egy-két jó barátod társaságában elindulni a legközelebbi erdőbe? ..."
Leírás
Raktári kód:
214678
EAN:
9789635097289
Megjelenés:
2023.10.06.
Kötésmód:
keménytáblás
Oldalszám:
192
Méret [mm]:
172 x 224
Nyelv:
magyar
Tömeg [g]:
300
"Eljátszottál már a gondolattal, milyen volna felkapni egy sátrat, majd hűséges hátizsákod és esetleg egy-két jó barátod társaságában elindulni a legközelebbi erdőbe?

De hogyan is kell pontosabban elképzelni a sátrazó életet? Mennyire könnyű megvalósítani ezeket a terveket, és mennyi pénzre van szükségünk, hogy biztonságos körülmények között nekivághassunk a járatlan utaknak? Mit jelent biciklivel vagy kenuval bebarangolni a vidéket, és milyen érzés gyalogszerrel útra kelni, és akár egész kontinenseket bejárni?

Ezúttal 34 gyakorlott természetjáró osztja meg élményeit és praktikáit, amik egyaránt hasznosak lehetnek akár csak a közeli erdőbe készülünk, akár távoli hegycsúcsokat vettünk célba. A vadkempingezés romantikája hozzásegít, hogy a hétköznapi problémáinkat magunk mögött hagyjuk, a természet szépségei pedig inspirációt nyújtanak a lassú, nyugodt, egyszerű élethez.
A természet jóval olcsóbb, mint a terápia!"
Vélemények