Nincs engedélyezve a javascript.
Vadállatok a kabátzsebben

Vadállatok a kabátzsebben

Papás mese

Szállítás:
1-3 munkanap
Készleten
Korábbi ár:
2 241 Ft
Borító ár:
2 490 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
2 241 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Nehéz dolog, ha az ember egyedül nevel egy óvodás kisfiút. Még nehezebb, ha az ember apuka. Mert nem csak...
Leírás
Raktári kód:
913540
ISBN:
9789631192308
EAN:
9789631192308
Megjelenés:
2012.
Kötésmód:
keménytáblás
Oldalszám:
112
Nyelv:
magyar
Nehéz dolog, ha az ember egyedül nevel egy óvodás kisfiút. Még nehezebb, ha az ember apuka. Mert nem csak melegszendvicset vagy ízletes halujjakat és más finomságokat kell előállítania vacsorára, ovis ünneplő ruhát kell vásárolnia a kinőtt helyébe, hanem még az esti mesét is neki kell kitalálnia.


Ilyen apuka Pepita, aki folytatásos afrikai mesét talál ki a kisfiának, Csombornak. Unguburól, az afrikai törzs varázslójáról és az ő gonosz mesterkedéseiről mesél, és a mese hogy, hogy nem, megelevenedik. Ungubu elvarázsolja a falu mellett élő vadállatokat, akik Csombor szomszédságában bukkannak fel. Vajon mi történik velük? Ki fogadja be őket, és hol találnak otthonra? Elmeséli neked Pepita és Csombor…

Prágai Tamás számos műfajban tapasztalt, ismert, sőt elismert alkotó. Kipróbálta már tudását és tehetségét a költészetben, prózában, és drámában is, írt tanulmányokat és kritikákat a kortárs költészetről. A gyermekirodalom  területén első kötetes szerző.
"Ha az adott életkorban nem tudunk a gyerekeknek adni valamit, azt később nem lehet bepótolni. Ezért fontosak ezek a mesék..."
Prágai Tamás a Móra Kiadó sajtótájékoztatója után (2012.05.31) a kötetéről és önmagáról mesélt.A szerzőről
d096a8327b3df5018ab13012a886787b_l.jpg
Prágai Tamás
PRÁGAI TAMÁS

(Budapest, 1968. július 2.) József Attila-díjas író, költő, szerkesztő, irodalomtörténész.

Ez vagyok

Író, kertművelő, e-learning guru, "alternatív értelmiségi". Magyar-angol szakon végzett, irodalomtudományból doktorált a Pécsi Tudományegyetemen. Több periodika, könyv, kiadvány szerkesztője (volt), köztük a Kortárs, a Szépirodalmi Figyelő, jelenleg is a Napút és a Képírás folyóiratoké. Írásai (vers, széppróza, irodalmi kritika, tanulmány, tárca, esszé és műfordítás) 1990 óta jelennek meg irodalmi folyóiratokban. Erőfeszítéseit 2005-ben József Attila-díjjal jutalmazták. Egészen a legutóbbi időkig drámát nem írt – ám Barbárokra várva című verseskötetében (2009) Plantus és Planéta című abszurd tündérjátéka is olvasható.

Vélemények