Nincs engedélyezve a javascript.
Az én szcientológia sztorim

Az én szcientológia sztorim
(E-könyv)

Szállítás:
Azonnal
Elérhető nálunk:
.ePub és .mobi formátumban
Korábbi ár:
2 390 Ft
Borító ár:
2 390 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
2 271 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Az egyik leggyakoribb kérdés a szcientológiával kapcsolatban az, hogy miért hiszi el egy épeszű ember ezt az egészet, és hogyan tud beleesni ebbe a gyermetegnek tűnő csapdába. Mi van ebben olyan értékes, amiért valaki az összes energiáját, idejét és vagyonát beleöli ebbe az első ránézésre is gyanús rendszerbe?
Leírás
Raktári kód:
193903
ISBN:
6610000279142
EAN:
6610000279142
Gyártó kód:
21596
Megjelenés:
2019.
Oldalszám:
354
Nyelv:
magyar
Az egyik leggyakoribb kérdés a szcientológiával kapcsolatban az, hogy miért hiszi el egy épeszű ember ezt az egészet, és hogyan tud beleesni ebbe a gyermetegnek tűnő csapdába. Mi van ebben olyan értékes, amiért valaki az összes energiáját, idejét és vagyonát beleöli ebbe az első ránézésre is gyanús rendszerbe? És miért tud egy ilyen látszólag primitív szélhámosság közel hetven éve létezni?
A könyv 2019. március 21-én jelent meg nyomtatott formában Magyarországon, és az eddig kapott visszajelzésekből ítélve hamar az olvasók kedvencévé vált, sokan tudtak belőle inspirációt meríteni. A szívszorító történet elmondásán felül a könyvben részletesen és pontosan megismerteti az olvasókkal a szcientológusok mindennapjait is. Ahogy a könyv egyik kritikusa fogalmazott: „az írónő ragyogó, energikus, bátor és vasakaratú személyisége valamint egyéni történetmesélési stílusa az egész regényt áthatja, és szinte lehetetlen letenni”.
A történet írója a maga közvetlen és őszinte stílusában tárja elénk kimerítő részletességgel, hogy egészen pontosan hogyan került bele ebbe az egészbe, és minden igyekezete és jószándéka ellenére hogyan vetette ki magából ez a borzasztó szervezet, és vett el tőle szinte mindent.
Arról is beszámol, hogy az úgynevezett Hídon való haladása során egész pontosan mi történt, miből álltak az egyes tanfolyamok, auditálások és eljárások. Ilyen részletességgel ez nem került eddig magyar nyelven bemutatásra – sőt még a munkatársak életének alakulásába is betekinthetünk!
Szívből ajánlható mindenkinek, aki szeretné jobban megérteni, hogyan működik ez az „egyház”.
Azoknak pedig különösen, akiknek szembe kell szállniuk ezzel a kifinomult, alapos és rosszindulattal teljes mértékben átitatott rendszerrel. Kevés hatékonyan bevethető fegyver létezik ellene, és az egyik a tudás, a velünk szemben álló szörny alapos ismerete.
Vélemények