Nincs engedélyezve a javascript.
Harmadnapra

Harmadnapra
(E-könyv)

Szállítás:
Azonnal
Elérhető nálunk:
.ePub és .mobi formátumban
Borító ár:
1 500 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
1 425 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Több mint negyedévszázados kutatás, keresés, tanulmányozás, tanulás eredménye ez a könyv. Korábbi kiadványom már az antikváriumokban sem kapható ( Vér és lepel ) Ezért most aktuálisnak éreztem, hogy egészen más oldalról közelítsem meg, ugyanazt a létfontosságú témát. Valóban élt, halt, feltámadt Jézus, vagy csak ókori mondák összegzése?
Leírás
Raktári kód:
193859
ISBN:
6610000043958
EAN:
6610000043958
Gyártó kód:
21552
Megjelenés:
2017.
Oldalszám:
114
Nyelv:
magyar
Több mint negyedévszázados kutatás, keresés, tanulmányozás, tanulás eredménye ez a könyv. Korábbi kiadványom már az antikváriumokban sem kapható ( Vér és lepel ) Ezért most aktuálisnak éreztem, hogy egészen más oldalról közelítsem meg, ugyanazt a létfontosságú témát.
Valóban élt, halt, feltámadt Jézus, vagy csak ókori mondák összegzése? Pál apostol találta ki személyét a betérő pogányok számára, vagy leveleiben az ő halotti vásznáról ír? A magyar nyelvű wikipédián található „Jézus” és a „Torióni lepel” szócikkek nagy részének írójaként is megválaszolom ezeket a kérdéseket. Mégpedig irodalmi formába öntve - egy kisregény alakjában. Ebbe sűrítettem bele a fontos és valós történéseket úgy, hogy kiemeltem azokat a sorokat, amelyekre a Biblia vonatkozó részei alapján épül.
Megpróbálok eloszlatni évszázados tévhiteket – Jézus nem harmincas éveiben járt, hanem közel ötven volt. Nem Názáretben élt, hanem nazoreus volt, és ennek megfelelően például haját hátul copfban hordta. Biztos vagyok benne, hogy a hívők rácsodálkoznak, az ateisták pedig megkérdőjelezik a közhiedelmektől eltérő részeket. Azonban minden, a könyvben lejátszódó jelenet személyes kijelentésemen, és a tudomány megállapításain nyugszik, egyezve a Biblia vonatkozó részeivel.
Vélemények