Nincs engedélyezve a javascript.
A találkozás – Az 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus emlékkönyve

A találkozás – Az 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus emlékkönyve

Jelenleg nem rendelhető
Korábbi ár:
8 910 Ft
Borító ár:
9 900 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
8 910 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Hazánk nagy örömmel fogadta 2016 januárjában a cebui bejelentést, hogy 2020 őszén Budapest rendezheti meg - immár másodszor - a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszust.
Leírás
Raktári kód:
203132
ISBN:
9786150135137
EAN:
9786150135137
Megjelenés:
2021.
Kötésmód:
keménytáblás, védőborítóval
Oldalszám:
350
Nyelv:
magyar
Tömeg [g]:
750

Hazánk nagy örömmel fogadta 2016 januárjában a cebui bejelentést, hogy 2020 őszén Budapest rendezheti meg - immár másodszor - a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszust. Az előkészületek szinte azonnal megkezdődtek: megalakult a világeseményt szervező Titkárság, megfogalmazódtak az üzenetek, hónapról hónapra többen csatlakoztak a népszerűsítő feladatokhoz, a munkatársak bejárták az országot, a Kárpát-medencét és eljutottak Európa nagy városaiba is. Piero Marini érsek, a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszusok Pápai Bizottságának elnöke szerint még soha nem tapasztalt ilyen nagy érdeklődést és magas részvételi szándékot, mint a budapesti világesemény kapcsán. Aztán a vég-hajrában, alig fél évvel a rendezvénysorozat előtt kitört a világjárvány. Minden, ami elkészült és amit megterveztünk, elveszett, és az első sokk után jött az újratervezés a sok bizonytalanság, be?zártság, gyász közepette. 2021. szeptember 5-én viszont fénybe öltözött Budapest és a Hősök terén megkezdődött a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus.


A szemünk előtt írt Magyarország történelmet és felhőtlen boldogság uralkodott a találkozások miatt. Találkozott a múlt és a jelen, Kelet és Nyugat, találkozhattunk egymással, Ferenc pápával, és ami a legfontosabb: az Oltáriszentségben jelenlévő Jézus Krisztussal. Ez a színes fotókkal gazdagon illusztrált kötet emléket kíván állítani az 52. Nemzet?közi Eucharisztikus Kongresszusnak. Ahogy indult, ahogy elhalasztották, ahogy az esemény lezajlott. A középpontban az a csoda áll, az az isteni kegyelem, ami itt maradt közöttünk.

Vélemények