Nincs engedélyezve a javascript.
Mocskosul ?gazdag

Szállítás:
1-3 munkanap
Készleten
Korábbi ár:
3 149 Ft
Borító ár:
3 499 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
3 149 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

A barátai – befolyásosak. Az áldozatai – tehetetlenek. Az ellene felépített ügy – biztos lábakon áll. Az ítélet – megdöbbentő. A kérdés, ami mindenki...
Leírás
Raktári kód:
205885
ISBN:
9789635972722
EAN:
9789635972722
Megjelenés:
2022.
Kötésmód:
kartonált
Oldalszám:
288
Nyelv:
magyar

A ?barátai – befolyásosak. Az áldozatai – tehetetlenek. Az ellene felépített ügy – biztos lábakon áll. Az ítélet – megdöbbentő. A kérdés, ami mindenkiben felmerül az ügye kapcsán – miért?


Jeffrey Epstein, a befolyásos pénzember szerény körülmények közül küzdötte fel magát New York City kiváltságos elitjének soraiba. A számokhoz – és emberekhez – ösztönös érzékkel nyúló Epstein nem fejezte be az egyetemet, de kapcsolatai és képességei révén hatalmas vagyont gyűjtött össze. De hiába volt meg mindene, Epstein mégis többet akart.


Kielégíthetetlen vágya – és főleg a kiskorú lányok iránti étvágya – végül látványos bukáshoz vezetett. Egy sor fiatal nő lépett elő – szexuális bántalmazási vádakkal ellene, melyek hátborzongató részletei egész Palm Beachet megrázták. Az Epstein körüli botrány részleteit bemutató kötet feltárja az ügy minden oldalát. Az ügyét, mely elborzasztotta Amerika egyik leggazdagabb közösségét, és az egész világ figyelmét magára vonta. A fényűző házaiban masszőrként dolgozó lányok, híres és befolyásos barátok, az ügyében nyomozó rendőrök és Epstein maga – a szerzők minden követ megmozgatnak, hogy hűen meséljék el a történetet. A bűnök súlyossága és a beismerés ellenére Epstein először döbbenetesen enyhe büntetést kapott.


A Mocskosul gazdag a vagyon és a hatalom története, melyből kiderül, hogy Amerika leggazdagabbjai kisebb árat fizetnek a bűneikért.


Elképesztő igaz történet a világ egyik legnépszerűbb thrillerszerzőjétől
„A hírverés és a számok mellett sosem szabad elfelejtenünk, hogy senki sem futhat be ennyire, ha nincs a vérében a történetmesélés – márpedig James Pattersonnak ott csörgedezik az ereiben. ” – Lee Child


„Patterson könyveihez rögtön ajándékba kellene adni a mozijegyeket.” – New York Times18 éves kortól ajánljuk!

Vélemények