Nincs engedélyezve a javascript.
Usagi Yojimbo 1. - A rónin

Usagi Yojimbo 1. - A rónin

Fordító:
Szállítás:
2-5 munkanap
Készleten
Korábbi ár:
1 482 Ft
Borító ár:
1 950 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
1 677 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

A polgárháború éppen hogy véget ért, a sógun még nem tudta megszilárdítaní a hatalmát. Az anarchia és a politikai cselszövések korának végén járunk. Egy urát vesztett szamuráj, egy rónin bolyong ebben az országban, a neve Mijamoto Usagi.
Leírás
Raktári kód:
203403
ISBN:
9789638686510
EAN:
9789638686510
Megjelenés:
2006.
Kötésmód:
puhatáblás ragasztott
Oldalszám:
148
Nyelv:
magyar
Tömeg [g]:
280
Stan Sakai író és rajzoló, 1953-ban született Kiotóban, Japánban. Hároméves korában Hawaii szigetére költözött, itt később képzőmúvészeti diplomát szerzett. Tanulmányait Kaliforniában, a Pasadenai Művészeti Főiskolán folytatta. Jelenleg Los Angelesben él és alkot.
Legismertebb hőse, Usagi Yojimbo 1984-ben bukkant fel először, és folytatja azóta is vándorlását az újabb és újabb folytatásokban. A róla szóló képregényeket eddig tíz nyelvre fordították le és alkotójának elhozta a legjobb amerikai képregényeket jutalmazó Eisner díjat és a Parents Choices alapítványának a legjobb, gyerekeknek is szóló képregeny díját. Népszerűségét mutatja, hogy történetéról és világáról kultikus C64 számítógépes játók és szerepjáték készült, sőt vendégként szerepelt a legújabb Tini Nindzsa Teknőcök sorozatban is. Usagi Yojimbo (magyarul: nyúl testőr) TörtóneTe a XVII. század vegén játszódik Japánban. A polgárháború éppen hogy véget ért, a sógun még nem tudta megszilárdítaní a hatalmát. Az anarchia és a politikai cselszövések korának végén járunk. Egy urát vesztett szamuráj, egy rónin bolyong ebben az országban, a neve Mijamoto Usagi. A rengeteg humorral és érzéssel megrajzoit állatfigurák valódi, drámai történeteket mesélnek el. A könyvet gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt ajánljuk.
Vélemények