Nincs engedélyezve a javascript.
A rab herceg
Szállítás:
2-5 munkanap
Készleten
Korábbi ár:
2 276 Ft
Borító ár:
3 299 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
2 837 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

„Ez itt Vere. Kéjsóvár és dekadens. A mézédes méreg földje.” Damen harcos hőse népének, és Akielos trónjának jogos örököse. Ám amikor féltestvére magá...
Leírás
Raktári kód:
198700
ISBN:
9789635613441
EAN:
9789635613441
Megjelenés:
2021.
Kötésmód:
kartonált
Oldalszám:
280
Nyelv:
magyar
„Ez itt Vere. Kéjsóvár és dekadens. A mézédes méreg földje."

Damen harcos hőse népének, és Akielos trónjának jogos örököse.


Ám amikor féltestvére magához ragadja a hatalmat, Damen fogságba esik, megfosztják a jogaitól és a szabadságától, és ágyas rabszolgaként átadják az ellenséges ország hercegének.


Új gazdája, Laurent herceg gyönyörű, manipulatív és halálos – a verei királyi udvar legrosszabb ismérveit testesíti meg. Az ottani életveszélyes politikai cselszövések közepette azonban semmi sem az, aminek látszik. Így amikor Damen a verei trónért folytatott harc kereszttüzében találja magát, kénytelen összefogni Laurent-nal, hogy életben maradjon, és megmentse a hazáját.


Damen számára csak egy szabály létezik: soha, de soha nem szabad felfednie a személyazonosságát. Hiszen pont arra az emberre van szüksége, akinek a legtöbb oka van rá, hogy mindenkinél jobban gyűlölje őt...


Ármány, intrika és bizarr társadalmak.


Utoljára a Trónok harcában láttuk ilyen plasztikusan beteg lelkek aljasságát, a gátlástalan hatalomvágyat és torz személyiségek tobzódását, ahol tort ül a gonosz.


Hagyd, hogy elképesszen!„Nemcsak hogy magával ragadó kötet, hanem szó szerint patakokban folytak tőle a könnyeim." – Lily, sprinklesofdreams.wordpress.comSzereted a fantáziadús, érzéki, tartalmas könyveket?
Vidd haza nyugodtan, tetszeni fog!


16 éves kortól ajánljuk!

Vélemények