Nincs engedélyezve a javascript.
Eleanor Dare elveszett könyve

Szállítás:
1-3 munkanap
Készleten
Korábbi ár:
5 399 Ft
Borító ár:
5 999 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
5 399 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

"Odanézz, hogy jár-kel, öröksége Evertell, s ükanyja Eleanor Dare." A világ sorsát gyakran egy lány kíváncsisága mozdítja előre. 1590-ben angol telepesek tűntek el az észak-karolinai Roanoke szigetéről.
Leírás
Raktári kód:
214726
EAN:
9789635047659
Megjelenés:
2023.06.06.
Kötésmód:
keménytáblás, védőborítóval
Oldalszám:
464
Méret [mm]:
152 x 230
Nyelv:
magyar
"Odanézz, hogy jár-kel, öröksége Evertell, s ükanyja Eleanor Dare."
A világ sorsát gyakran egy lány kíváncsisága mozdítja előre. 1590-ben angol telepesek tűntek el az észak-karolinai Roanoke szigetéről.
Az "elveszett kolónia" 117 lakosát - köztük sok nőt és gyermeket - sosem találták meg. Évszázadokkal később, 1937-ben valamivel messzebb egy vésett követ fedeztek fel, rajta a telepesek vezetőjének lánya, Eleanor Dare üzenetével. Ezt követően számos hasonló Dare-kő került még elő, ám sokáig kételkedtek a leletek valódiságában.

Hogy mi történt Roanoke elveszett kolóniájával, az továbbra is rejtély maradt, de Eleanor Dare leszármazottai régóta tudják, hogy az igazság nem a kövekben, hanem sokkal inkább Eleanor naplórészleteket, álmokat és recepteket tartalmazó könyvében rejlik, amit tizenöt lánynemzedéken keresztül adtak tovább és tovább. Mikor a tizenhárom éves Alice lenne a soros, az édesanyja tragikus halála megtöri a láncot, a Dare-kő eltűnik, a könyvben feljegyzett történetek pedig elhalványulnak az emlékezetben. Alice a második világháború hanyatló napjaiban fiatal özvegyként azonban váratlanul megörökli a Savannah melletti elhagyatott családi házat, Evertellt, és ezzel váratlanul visszatér az elfeledettnek hitt múlt az életébe. Az édesanya az ingatlan eladását tervezi, hogy végleg megszabaduljon a múlttól és saját tizenhárom éves lánya, Penn jövőjét segítse. Ám amikor Penn kíváncsisága a család női felmenői, az elhallgatott titkok és a ház története felé fordul, megtalálják Eleanor könyvét, Alice pedig kénytelen elszámolni a döntései következményeivel, a szerelemért hozott áldozatokkal és Eleanor Dare lányainak felelősségével.
Vélemények