Nincs engedélyezve a javascript.

Kategóriák (E-könyv)

Állattartás
Család gyermek
Egészség életmód
Életrajzok önéletrajzok
Ezotéria
Ezotéria
Fantasy
Gasztronómia
Gyermek és ifjúsági irodalom
Hobbi szabadidő
Idegennyelvű
Krimi és thriller
Művészet média
Romantika erotika
Sci fi
Sport
Számítástechnika
Szépirodalom
Szórakoztató irodalom
Társadalomtudomány
Természettudomány
Történettudomány
Üzlet gazdaság
Vallás
Egyéb
Pszichológia, önfejlesztés
E-könyveim (Kérlek jelentkezz be, hogy kedvedre válogathass e-könyv kínálatunkból!)
E-könyvek
Önfejlesztő könyvek
A kiegyensúlyozott életért nekünk kell tennünk! A nehezebb időszakokban igazán jól jöhet valamilyen a támasz, segítség vagy akár egy módszer, amellyel önmagunk lelkivilágát könnyedén rendbe tehetjük.
Választékunk hétköznapi problémákra nyújthat segítséget, a szépség értékelésére taníthat, vagy akár otthonunk és környezetünk harmóniájára bíztathat. Semmi sem állhat boldogságodnak és a lelki békédnek az útjában, könyveink segítenek megtalálni a módszert, hogy elérd és megtarthasd a harmonikus életet.
Vajon mit tehetünk azért, hogy testünket és elménket jó formában tartsuk? Számos elmélet igyekszik választ adni nekünk erre a kérdésre. Persze, alapvetően mindenki egészséges életmódot szeretne élni, de a legtöbben nem biztosak abban, hogy pontosan mire is kell összpontosítaniuk, mit kell előtérbe helyezni és idővel belefáradnak az „odafigyelésre”, illetve a plusz tevékenységeket is nehezen illesztik be zsúfolt napirendjükbe.
Önismeret nélkül sokkal nehezebben boldogulunk a mindennapokban. A téves önismerettel meg aztán még inkább. Éppen ezért az önismeret tanulása és az önfejlesztés jobb esetben egy életen át tartó folyamat. De vannak állomásai, és területei, hiszen nem vagyunk egyformák, és nem azonos dolgokban van szükségünk az önfejlesztésre.

Ha az egészséges életmód feltételeiről beszélünk, akkor általában 8 alappillért neveznek meg a szakértők. Ezek mindegyikének betartása szükséges ahhoz, hogy valakiről azt állíthassuk, hogy egészséges életmódot folytat. A 8 alapelv közé tartozik a megfelelő, kiegyensúlyozott táplálkozás, a rendszeres testmozgás, az elegendő mennyiségű vízfogyasztás, a napfény éltető erejének mindennapi élvezése, a helyes légzéstechnika elsajátítása, a mértékletesség az élet minden területén, az elegendő pihenés és nyugalom megteremtése, valamint a testi-lelki egyensúly kialakítása is kulcsfontosságú alkotórész. Ha egészségesen élünk, több energiánk lesz és jobb kedvünk, könnyebben megbirkózhatunk a betegségekkel, a stresszel és az élet nehézségeivel, kordában tarthatjuk a testsúlyunkat és fiatalabbnak nézhetünk ki. Ugye, hogy nem hangzik rosszul?

Válaszd ki kategóriánkból a Neked legmegfelelőbb életmód témájú kötetet, és rendeld meg még ma! Nézz körül a pszichológia könyv és az önfeljesztés könyvkínálatunkban is! Találd meg velünk a harmonikus és kiegyensúlyozott élet titkát!
Még nincs e-könyve? Válogasson nálunk!
Kategóriák
Sorrend:
Jelenleg nincsen e-könyvünk