Nincs engedélyezve a javascript.
Hangoskönyveim (Kérlek jelentkezz be, hogy kedvedre válogathass hangoskönyv kínálatunkból!)
Hangoskönyvek
Albumok

A könyvalbumok gyönyörűen kivitelezett kötetek nem csupán egyszerű könyvek, hanem olyan varázslatos utazások, amelyek képesek elrepíteni az olvasót más világokba és időkbe. Amennyiben egy kis inspirációra vagy szórakozásra vágysz, vagy egyszerűen csak szeretnéd megtapasztalni a művészi kifejezés és szókincs gazdagságát, akkor a könyvalbumok a tökéletes választás lehet a számodra.

A könyvalbumok egyedülálló lehetőséget kínálnak arra, hogy vizuális és szöveges élményeket kombinálják, és így mélyebben megértsük és élvezzük a művészeteket, a kultúrát vagy akár a természetet. Legyen szó egy kikapcsolódó esti olvasásról, egy inspirációs forrásról vagy egy ajándékról a szeretteidnek, a könyvalbumok mindig egy különleges utazást kínálnak a képek és a szavak birodalmában. Fedezd fel ezt a műfajt, és engedd, hogy elragadjon a varázslatos világuk!

Ebben a kategóriában nem fizikai, hanem mobil telefonra letölthető digitális terméket tudsz vásárolni, amihez a VOIZ mobil applikáció felületén kell regisztrálni a szolgáltatásra. A megvásárolt hangoskönyvek csak a VOIZ applikáción belül elérhetők, amelyek letöltés után internet nélkül is hallgathatók a telefonon. Támogatott mobil készülékek: Android 5 és iOS6 feletti operációs rendszerek.
Kategóriák
Sorrend:
Jelenleg nincsen hangoskönyvünk