Nincs engedélyezve a javascript.
Hangoskönyveim (Kérlek jelentkezz be, hogy kedvedre válogathass hangoskönyv kínálatunkból!)
Hangoskönyvek
Blu-ray filmek

A Blu-ray filmek a modern digitális szórakoztatás egyik kiváló formáját képviselik. A Blu-ray technológia lehetővé teszi, hogy a filmeket kristálytiszta képminőséggel és térhatású hangzással élvezhessük otthonunk kényelmében. A  Blu-ray filmek számos extrát és kiegészítőt is tartalmazhatnak, például forgatási videókat, bónuszjeleneteket és kommentárokat, így mélyebben bepillanthatunk a film készítése mögé.

A gyűjtők számára is kincsek lehetnek az egyedi kiadások és gyűjtemények. Azoknak, akik igazi moziélményre vágynak, és a legjobb minőségű tartalmat keresik otthonukban, a Blu-ray filmek továbbra is egy elengedhetetlen választás maradnak.

Ebben a kategóriában nem fizikai, hanem mobil telefonra letölthető digitális terméket tudsz vásárolni, amihez a VOIZ mobil applikáció felületén kell regisztrálni a szolgáltatásra. A megvásárolt hangoskönyvek csak a VOIZ applikáción belül elérhetők, amelyek letöltés után internet nélkül is hallgathatók a telefonon. Támogatott mobil készülékek: Android 5 és iOS6 feletti operációs rendszerek.
Kategóriák
Sorrend:
Jelenleg nincsen hangoskönyvünk