Nincs engedélyezve a javascript.
Hangoskönyveim (Kérlek jelentkezz be, hogy kedvedre válogathass hangoskönyv kínálatunkból!)
Hangoskönyvek
Nőknek

Mi jut eszünkbe a nőkről? Romantika, divat és receptek? A nők manapság ennél jóval szélesebb spektrumon mozognak, állíthatjuk, a szivárvány minden színét képviselik, és nincs számukra akadály. Lehet szó karrierről, családról, a világ beutazásáról, hihetetlen sport teljesítményekről, gasztro csodákról vagy akár politikáról, a nők mindenhol megtalálják a helyüket. Éppen ezért a könyvek nőknek is nagyon sokrétűek, témájukat tekintve változatosak és különlegesek. Egy közös vonásuk azonban biztosan van: inspirálóak!

Nem minden a szerelem

Természetesen a nőknek szánt irodalom egy tetemes része a romantikus regényeket öleli fel, hisz az idők végezetéig hinni akarunk a szerelemben, a nagy Ő-ben és a holtunkiglanban. Éppen ezért a Book24 kínálatában jó pár vidám, olykor fanyar humorú, elbűvölő, vagy éppen megríkató regény is található. Neves szerzők kalauzolnak bennünket a kapcsolatok útvesztőiben, miközben fájdalmasan magunkra ismerünk. Mindenkinek ajánlott, aki még nem találta meg az igazit, vagy éppen egy szakítás után regenerálódik.
Ha pedig már az esküvőnél jár valaki, számára is van pár remek olvasmányunk!
Ám ezeken felül számos könyv szól a női eredményekről, pl. a sport vagy művészetek területén. Nem nélkülözzük a divatról szóló divatos köteteket sem, és az is megtalálja a számára megfelelő könyvet, aki a női bajokra kíváncsi, vagy épp a férjét szeretné megregulázni.
Hölgyek, kalandra és olvasásra fel!

Ebben a kategóriában nem fizikai, hanem mobil telefonra letölthető digitális terméket tudsz vásárolni, amihez a VOIZ mobil applikáció felületén kell regisztrálni a szolgáltatásra. A megvásárolt hangoskönyvek csak a VOIZ applikáción belül elérhetők, amelyek letöltés után internet nélkül is hallgathatók a telefonon. Támogatott mobil készülékek: Android 5 és iOS6 feletti operációs rendszerek.
Kategóriák
Sorrend:
Jelenleg nincsen hangoskönyvünk