Nincs engedélyezve a javascript.

Csak egy kis türelem - a legjobban várt előrendelhető könyvek

b24_blogcikkek_600x400_jpeg-1.jpg

Ha könyvekről van szó, akkor nem könnyű ellenállni a vásárlásnak, hiszen folyamatosan jelennek meg újabb és újabb kiadványok, kedvenceink folytatásai, amelyek csak arra várnak, hogy a könyvespolcainkon megtalálják végleges helyüket.

Ha biztosra szeretnénk menni, akkor érdemes élni a könyves előrendelés lehetőségével, amellyel biztosan nem maradunk le a vágyott kiadványokról akkor sem, ha előreláthatóan hatalmas lesz az érdeklődés egy-egy kiszemelt kötetre, az első kiadás példányszáma viszont korlátozott.

A közeljövőben megjelenő kötetek közül szinte akármennyit ki tudnánk választani, mi most mégis az Álomgyár Kiadó 5 kiadványát válogattuk be a legjobban várt előrendelhető könyvek kínálatába.

A betolakodó

A betolakodó

Az én házam, az én ellenségem

Katherine Faulkner
Álomgyár Kiadó, 2022.10.12.

Katherine Faulkner A betolakodó című könyvét a pszichológiai thrillerek kedvelőinek ajánljuk. A történet elején Abigail életébe megérkezik a várva várt csoda, végre gyermeket vár! De az idill szépen lassan szertefoszlik, amikor megjelenik Rachel a nő és családja életében. Rachel sötét titkokat rejteget, amelyek újdonsült barátnőjének boldognak látszó életét is kikezdhetik. Itt tényleg senki nem az, akinek mondja magát, és a rejtélyek egyre csak sokasodnak a megdöbbentő végkifejletig.

Gyilkos örökség
Bestseller könyvek

Gyilkos örökség

Freida McFadden
Álomgyár Kiadó, 2023.02.09.

Freida McFadden Gyilkos örökség regénye szintén a megoldatlannak tűnő rejtélyek világába kalauzolja az olvasókat. A történet főszereplője, Nora gyerekkorában semmit sem tudott apja valódi természetéről és általa elkövetett gyilkosságokról. A fiatal nő lezárta a múltat, új életet kezdett. Egy nap azonban meggyilkolják az egyik páciensét. Az apja módszerével. Nora egy szempillantás alatt a múltban találja magát és a rendőrök újra ott állnak a múlt sötét árnyait rejtegető pinceajtó előtt.

A szeretet bűnei

A szeretet bűnei

Hannah Beckerman
Álomgyár Kiadó, 2022.11.11.

A szeretet bűnei című regényében Hannah Beckerman a családi kötelékek sok esetben sorsfordító erejét helyezi a középpontba. Annie anyja haldoklik, demenciája előrehaladott, egyre többször beszél félre. Kivéve egyetlen mondatot. Annie számára ez a mondat mindent megváltoztat, újraírja a múltat és ezzel együtt a jelenét. Ki volt az anya és kicsoda ő valójában?

Telitalálat

Telitalálat

Tia Williams
Álomgyár Kiadó, 2022.10.05.

Tia Williams Telitalálat című könyve a humoros fordulatokat sem nélkülöző romantikus regények rajongói számára a legjobb választás. Azt mondják, a baj nem jár egyedül. Jenna Jones nagyon is jól ismeri ezt a mondatot: kényszerű látszatéletet él, elvesztette a munkáját, a munkanélküliség rémétől korábbi nagy riválisa menti meg. És ha ez nem lenne elég, akkor egyszer csak jön a szív és kiüt. Vagyis beüt a szerelem. A célpont pedig nem más, mint Jenna pimaszul jóképű munkatársa, aki nemcsak szemtelenül fiatal, de minden szempontból tiltott gyümölcs. Mit választ Jenna? Az újrakezdés lehetőségét vagy megadja magát a csábításnak?

Lehetett volna szerelem

Lehetett volna szerelem

Papp Csilla
Álomgyár Kiadó, 2022.10.27.
A valóságon túl

Lehet-e sorsfordító egy véletlen találkozás? Papp Csilla Lehetett volna szerelem című kötete egy nő és egy férfi véletlenül formálódó közös története, amelyben nem feltétlenül a jövő a legfontosabb kérdés, hanem sokkal inkább a múlt. Mi a közös pont Mara és Konrád korábbi életében? És hogyan befolyásolja a jövőt az a bizonyos véletlen?