Nincs engedélyezve a javascript.

Éld újra a nyár romantikus pillanatait!

b24_blogcikkek_szerelmes_pillanatok_600x400_jpeg.jpg

A nyári hónapok tele vannak pezsgéssel, élményekkel, kalandos és vicces helyzetekkel, na meg persze romantikus pillanatokkal. Milyen jó lenne, ha a hétköznapjainkba is magunkkal tudnánk vinni ezeket a momentumokat és minél hosszabb ideig tudnánk erőt és energiát meríteni belőlük. A romantikus könyvek segíthetnek újraélni, visszahozni a nyár izgalmas és szeretetteljes pillanatait.

Amikor véget ér a nyár és visszatérünk a dolgos hétköznapokhoz, az életterünk 2 fő helyszíne ismét az otthonunk, illetve a munkahelyünk lesz. Az időjárás változásával a szabadtéri programok helyett is egyre inkább beltéri eseményeket választunk. Mindez egyre távolabb sodor minket a nyári hetek önfeledségétől, a kikapcsolódást nyújtó szerelmes könyvektől, az energiát és lendületet adó élményektől.

Pedig épp ilyenkor lenne a legnagyobb szükségünk arra a bizonyos plusz erőforrásra, amellyel könnyedebben rázódhatunk vissza a hétköznapi feladatokba. Mielőtt elkezdjük emészteni magunkat, hogy csak minket ér el a nyár végi energiavesztés, jó, ha tudjuk: ez egy teljesen természetes jelenség, amellyel mindannyian küzdünk kisebb-nagyobb mértékben.

Le a fásultsággal!

A vakációvégi fásultság ellen a legegyszerűbb, ha megpróbáljuk visszacsempészni a hétköznapjainkba azoknak a nyári napoknak a hangulatát, amelyektől a legtöbbet kaptuk. Na de mikor érezzük mégis magunkat leginkább elemünkben, melyek azok az érzelmek, amely úgy visznek előre, hogy a világot is ki tudnánk forgatni a sarkaiból?

A válasz egyértelmű. Amikor szeretetet, szerelmet érzünk, a szeretteinkkel lehetünk, amikor szeretve vagyunk. És ezt az állapotot a dolgos hétköznapokban is egyszerűen továbbvihetjük, nem kell hozzá sem nyár, sem közeli vagy távoli utazás. Elég egy gyertyafényes vacsora, egy közös filmnézés, vagy épp egy szenvedélyes könyv fellapozása.

Vidd tovább a szeretet és szerelem érzését a nyár után a hétköznapjaidba is, válogass kedvedre a BOOK24 romantikus könyvek kínálatából!

A szerelem arcai

Persze a szeretetnek, a szerelemnek is számtalan megnyilvánulási formája van. Van, akit a romantikus szerelmes könyvek vonzanak, van, aki a kalandos szerelemért van oda, megint másnak a történelmi romantikus vagy épp az érzékien szenvedélyes könyvek a gyengéi.

Sabrina Jeffries Az agglegény
című könyvét azoknak ajánljuk, akiket az arisztokrácia világa vonz. A történet középpontjában Lady Gwyn Drake és családja áll. Egy korábbi szerető váratlan felbukkanása és zsarolása tönkreteheti mindazt, ami Lady Gwynnek a világot jelenti. Az ármánytól csak egy valaki védheti meg, a család szolgálatában álló, megrögzött agglegényként élő vadőr, aki már csak ideig-óráig tud ellenállni a lady szépségének.

Az agglegény

Az agglegény

Sabrina Jeffries
General Press Kiadó, 2022.08.18.

Történelem után jöjjön egy kis modern valóság! Te is a rossz fiúkra buksz? Na BB Easton Az öltönyös című romantikus regénye után lehet, hogy te is az öltönyös, „unalmas” fiúkat fogod előnyben részesíteni a jövőben. Akkor is, ha eddig messzire elkerülted őket, és neked is leginkább azok a fazonok jöttek be, akik úgy néztek ki, mint akik azokat a bizonyos öltönyösöket rabolják ki, fegyverrel a kezükben.

Az öltönyös

Az öltönyös

B.B. Easton
Pioneer Books, 2022.08.19.

Ha már szóba kerültek az öltönyösök, akkor beszéljünk a szépfiúkról is, ahogy azt Louise Bay teszi Mr. Szépfiú - Dexter című regényében. Dexter szenvedélyesen szereti a nők helyett a gyémántokat. És ezen az álláspontján nem is nagyon kíván változtatni. Ám jön Ms. Balszerencse, Hollie Lumen, a londoni gyakornoklány és máris kevésbé fényesen ragyognak azok a bizonyos kövek Dexter szemében. Vajon mi lehet csillogóbb ékszer, mint egy ragyogó drágakő?

Mr. Szépfiú

Mr. Szépfiú

Dexter

Louise Bay
Álomgyár Kiadó, 2022.08.09.

Most már le sem tagadhatjuk, hogy szerelem van a levegőben! Emma Chase Taníts meg szeretni romantikus könyvében pedig még ennél is több van, érzékiség és szenvedély. Garrett, a szülővárosa „menő tanára” igazi szívtipró, egy aranyifjú minden kellékével: tóparti ház, kutya, jó fej barátok. A legfőbb baj, hogy mindezzel tisztában is van és ki is élvezi a helyzetet. Ebbe a világba csöppen bele rajta kívül álló okokból helyettes tanárként Callie, a férfi régi iskolai szerelme. A közös munkahely elindít valamit közöttük. Vajon meg tudnak maradni a barátság szintjén, vagy magával ragadja őket a szenvedély?

Taníts meg szeretni!

Taníts meg szeretni!

Emma Chase
Álomgyár Kiadó, 2022.08.18.

Ruth Cardello A megtört szívű romantikus regényében szintén a szenvedély és az érzékiség áll a középpontban. Milliárdos főhőse számtalan kockázattal nézett már szembe az életében, de most mindennél magasabbra teszi a tétet: arra készül, hogy második esélyt adjon magának a szerelemre. Sebastian és Heather bár véletlenül botlik egymásba, de mindketten érzik azt a bizonyos tüzet. Csak azt nem sejtik még, hogy a férfi rejtélyes múltjának árnyéka messzire ér és komoly fenyegetést jelent a lehetséges közös jövőjükre.

A megtört szívű

A megtört szívű

Ruth Cardello
Kossuth Kiadó, 2022.08.12.