Nincs engedélyezve a javascript.

Ha eljön Black Friday – ezeket a könyveket szerezd be habozás nélkül!

b24_blogcikkek_600x400_jpeg_bf.jpg

A téli ünnepeket megkoronázó ajándékok beszerzése nem kis fejtörés okoznak minden évben, és nemcsak azért, mert a megfelelő meglepetés kiválasztása soha nem könnyű, hanem azért is, mert egyáltalán nem mindegy, mit milyen áron tudunk megvenni. A november utolsó péntekére hirdetett Black Friday akciókiváló alkalom lehet, hogy jó áron válogathassunk a legjobb ajándékötletek között.


Senki sem önmagának ellensége, mindannyian szeretjük, ha egy-egy vásárlás után több marad a pénztárcánkban, mint azt az előzetes költségkalkuláció után gondoltuk. Tudatos tervezéssel, a különböző akciók kihasználásával ugyanannyi pénzért többet tudunk a bevásárlókosarunkba tenni és ezzel ajándékozó és ajándékozott is jól jár.

Az akciók a mindennapjaink részei, egyre ügyesebben használjuk a különféle kedvezményeket, de az év végi ünnepek előtt különösen fontos kérdéssé válik, mit tudunk valóra váltani azokról a bizonyos kívánságlistákról és mennyiért?

A könyv az egyik legnagyszerűbb és legnépszerűbb ajándék, mert kevés benne a hibázási lehetőség: nem lehet túl nagy vagy túl kicsi, a színe sem lehet vita tárgya és ha jól választunk, akkor azzal akár személyre szabott üzenetet is közvetíthetünk a megajándékozott felé.

Már csak ezért sem érdemes kihagyni november utolsó péntekét, az év egyik legnagyobb akcióját, az amerikai gyökerekkel rendelkező Black Fridayt, amikor is igazán kedvezményes áron szerezhetjük be a már korábban kiszemelt és ajándékba szánt könyveket.

Az év végi hajtástól, stressztől terhelt időszakára összeállított önfejlesztő könyvek válogatásának első darabja az Édesvíz Kiadó Határtalan gondolatok – határidőnapló 2023 kiadványa. A naptár nemcsak szemet gyönyörködtető borítójával csempész varázslatot a mindennapjainkba, hanem belső kialakításával, inspirációs tartalmával is lenyűgözi a tulajdonosát a 2023-as év mind a 365 napján.

Határtalan Gondolatok Határidőnapló 2023

Határtalan Gondolatok Határidőnapló 2023

***

Édesvíz
Édesvíz Kiadó, 2022.08.18.

Ha már van valamiféle rend az életünkben, amelynek szerves része a tudatos naptárázás, akkor könnyebben tudunk önmagunkra is fókuszálni és időben észrevehetjük az előttünk álló nehézségeket. Ebben a folyamatban lehet segítségünkre Amelia és Emily Nagoski Érzelmi kiégés – A stresszkezelés gyakorlati titkai nőknek című könyve. Nőként nagyon sokféle terepen, nagyon sokféle helyzetben kell helyt állnunk. Nem véletlen, ha néha úgy érezzük, nem bírjuk el a ránk rótt feladathalmazt, és máris úton vagyunk a kiégés felé. A kötet egyfajta inspirációs forrás, amely megmutatja, hogyan mozdíthatjuk elő a pozitív változásokat az életünkben és hogyan profitálhatunk ebből a legtöbbet, hogy egy életre megtanuljuk: mindannyian fantasztikusak vagyunk!

Érzelmi kiégés - A stresszkezelés gyakorlati titkai nőknek

Érzelmi kiégés - A stresszkezelés gyakorlati titkai nőknek

Amelia Nagoski, Emily Nagoski
Libri Könyvkiadó, 2022.09.26.

Dr. Nicole LePera kötete a következő az ajánlott könyvek sorában. A Hogyan dolgozz magadon – Gyógyítsd meg a lelked, az elméd és a tested a holisztikus pszichológia segítségével című könyv középpontjában az öngyógyítás folyamata áll. Ennek egyszerűen az az oka, hogy sok esetben nincs ráhatásunk a külső körülményekre, amit befolyásolni tudunk, az az, hogyan reagálunk a minket érintő eseményekre, történésekre. Elcsépelt gondolatnak tűnhet, de attól még nagyon is igaz: saját boldogságunk, boldogulásunk, örömünk forrása a mi kezünkben van.

Hogyan dolgozz magadon - Gyógyítsd meg a lelked, az elméd és a tested a holisztikus pszichológia segítségével

Hogyan dolgozz magadon - Gyógyítsd meg a lelked, az elméd és a tested a holisztikus pszichológia segítségével

Dr. Nicole LePera
Libri Könyvkiadó, 2022.10.24.

Dr. Maczák Viktória Asszertivitás a mindennapokban – Az együttérző önérvényesítés zsebkönyve az én megerősítéséről és a konfliktuskezelés olyan módjáról szól, ahol nincsenek vesztesek és nyertesek, csak jobb és eredményesebb kommunikáció a vitába keveredett felek álláspontjainak közelítése, pontosabb megértése érdekében.

Asszertivitás a mindennapokban – Az együttérző önérvényesítés zsebkönyve

Asszertivitás a mindennapokban – Az együttérző önérvényesítés zsebkönyve

Dr. Maczák Viktória
Scolar Kiadó Kft., 2022.09.12.