Nincs engedélyezve a javascript.

Kővágó Sára új könyve a Book24 kínálatában

kovago_600x400.jpg

Kővágó Sára legújabb regénye egy ellenállhatatlanul humoros, fordulatos és szenvedélyes történet az önfeláldozásról, a szorongásról és az egymásra találásról. Ismerkedj meg az írónővel és fedezd fel legújabb könyvét a Book24 kínálatában!

Az írónőről:

Kővágó Sára Debrecenben született, majd mikor elkezdte a jogi Egyetemet felköltözött Budapestre, ahol azóta is lakik. Néhány hónapot Angliában is töltött, ahová azóta is szívesen ját vissza. 

Mindig is szerette tovább képezni magát, ezért munka mellett elvégezte a médiajogi szakjogász szakot is, ezenkívül angolul és spanyolul tanul, valamint Magyar Íróképző képzésre is jár.

Szabadidejét legszívesebben írással és olvasással tölti, de nagyon szeret utazni is, főleg ha van ott tenger is. 

Első könyvét a Római ajánlatot mindössze négy hét alatt írta meg 2021 májusában. Az utómunka ellenben hónapokat vett igénybe, melyből a kedvenc része a borítótervezés volt. Elmondása szerint az írás nála minden előzmény nélkül egyik napról a másikra kezdődött karantén idején, csupán a saját maga szórakoztatására, csak amikor végzett vele és a kezébe fogta tudatosult benne, hogy ebből valóban lehet valami. 

Történetei teljes egészében a fantázia szüleményei, az írónő számára mégis fontos, hogy azok hitelesek legyenek, ezzel éreztetve az olvasó számára, hogy ez akár vele is megtörténhetne. 

Sokáig gondolkodott első könyve megjelenése előtt, hogy saját néven vagy írói álnéven publikáljon, ám végül egy írói csoportban indított szavazás meggyőzte, hogy a saját nevét használja. 

Az írás számára teljesen impulzív folyamat, hagyja, hogy a történet magával ragadja és a karakterei alkossák meg a történetet, csupán egy rövid vezérfonalat ír fel magának a jegyzetfüzetébe, hogy a későbbiekben se térjen el attól, amit már leírt. 

Én még soha…

Olive Wilson és Blake Maxwell gyerekkoruk óta esküdt ellenségek. Egy könnyelmű ígéret miatt mégis Franciaországban találják magukat a Maxwell család nyaralásán, ahol egy teljes hetet kell kibírniuk összezárva. Arra azonban egyikük sem számít, hogy egy hirtelen jött fogadás mindent felbolygat. Legfőbb vágyuk legyőzni a másikat, így egyre hajmeresztőbb kihívások elé állítják egymást. A kiszámíthatatlan játékban körről körre feszegetik a határaikat, miközben észrevétlenül egyre közelebb kerülnek egymáshoz.

Ahogy a sérelmek, titkok és az elfojtott vágyak felszínre törnek, mindketten ráébrednek, talán mégsem utálat, amit valójában éreznek.

Én még soha...

Én még soha...

Kővágó Sára
NewLine Kiadó, 2024.05.28.

Könyvajánló:

Római ajánlat

Sophie Williams élete látszatra tökéletes. A magyar származású lány egy neves londoni fordítóirodánál dolgozik, csodás barátai vannak, és úgy érzi, élete révbe ért egyetemi szerelme, David mellett. Főnöke azonban váratlanul új megbízatást ad neki: egy hónapra Rómába kell utaznia, egy műkereskedő tolmácsaként. Sophie először visszautasítja az ajánlatot – képtelen lenne elszakadni barátjától és a megszokott hétköznapoktól. Ám biztonságos világa hirtelen összeomlik, és egyik pillanatról a másikra Rómában találja magát a jóképű, de rideg James Corner oldalán. Kapcsolatuk nehezen indul, a férfi zárkózott és mogorva, míg Sophie nyitott és kíváncsi. Az együtt töltött időnek köszönhetően azonban mindketten ráébrednek, félreismerték a másikat.

Római ajánlat
Bestseller könyvek

Római ajánlat

Kővágó Sára
NewLine Kiadó, 2022.

Kétségek

Eliza Miller élete váratlan fordulatot vesz, amikor megismeri Colint, a londoni ügyvédet, aki elszántan akarja a lányt. Eliza számára a régóta vágyott biztonság és nyugalom ígérete csábító, úgy érzi, kimozdítja szürke életéből. A kapcsolatuk azonban nehézségbe ütközik, amikor a lány múltjából felbukkan Isaac, akihez szenvedély, vágy és kíváncsiság vonzza. Ahogy ráébred, hogy a két férfi jól ismeri egymást, Eliza két tűz közé szorul, miközben próbálja összetartani széthulló családját. A gyerekkori sérelmek, a felszínre bukkanó titkok, a mindent átszövő bizalmatlanság és az ellenállhatatlan szenvedély magával sodorja Elizát. Vajon ki tud keveredni belőle? Képes lesz választani a kényelmes biztonság és a perzselő vágy között? Vajon mi a fontosabb, a szerelem, a család vagy önmaga?

Kétségek
Bestseller könyvek

Kétségek

Kővágó Sára
NewLine Kiadó, 2022.11.08.

Hegek

A hegeid nem elrontanak. Azok tesznek tökéletessé. A fiatal és gyönyörű Lucía Zane mindenki által irigyelt, fényűző házasságban él, ám a mosolyok hamisak, az igéző mondatok mögött pedig kegyetlenség, titkok és erőszak rejtőzik. A lány minden napja rettegéssel teli, jövője kilátástalannak tűnik könyörtelen férje mellett, míg egy nap úgy dönt, visszaveszi az irányítást az élete felett, és megszökik. A terve azonban hamar felborul, és hirtelen a tét már nem a szabadság, hanem az életben maradás. Ekkor jelenik meg egy rejtélyes idegen, és Lucía ráébred, ahhoz, hogy megmeneküljön, kénytelen megbízni az ismeretlen férfiban. De ki a titokzatos idegen? Ki üldözi őket? És vajon egy kíméletlen, rejtélyekkel és bűnökkel átszőtt világban lehetséges hinni bárkinek is?

Hegek

Hegek

Kővágó Sára
NewLine Kiadó, 2023.10.09.