Nincs engedélyezve a javascript.

Ezek voltak a legnépszerűbb könyvek a Pagony Kiadótól 2023-ban

A Pagony Kiadó egyike azoknak a magyarországi kiadóknak, amelyek kifejezetten a gyerekek szórakoztatására és oktatására specializálódtak. Alapításuk óta több generáció számára nyújtanak minőségi irodalmat és kortárs gyermekirodalmat. A kiadó célja, hogy olyan történeteket és könyveket kínáljon, amelyek nemcsak szórakoztatóak, hanem értékes tanulságokkal is szolgálnak a gyerekeknek.

A legnépszerűbb könyvek 2023-ban

Julia Donaldson: A majom mamája

A Julia Donaldson által írt "A majom mamája" egy kedves és szórakoztató történet a barátságról és az összetartozásról. A könyvben egy kis majom megtalálja az igazi otthonát, miután elvész az anyukájától. Tele van megható pillanatokkal és vicces kalandokkal, amelyek garantáltan lekötik a gyerekek figyelmét.

A majom mamája
Bestseller könyvek

A majom mamája

Julia Donaldson
Pagony Kiadó Kft., 2023.06.30.

Julia Donaldson: Borz zenekara

A Borz zenekara" egy másik remekmű Julia Donaldson tollából. Ez a könyv egy szellemes és színes történet a különböző hangszerek sokféleségéről és az együtt zenélés öröméről. A gyerekek imádni fogják Borz és barátai kalandjait, miközben felfedezik a zene világát.

Borz zenekara
Bestseller könyvek

Borz zenekara

Julia Donaldson
Pagony Kiadó Kft., 2022.10.05.
A Tölgyerdő meséi

Berg Judit: Rumini kincsei

Berg Judit "Rumini kincsei" című könyve elmeséli mit csinált Rumini, mielőtt hajósinas lett. Kiderül, hogy Papó, a nagypapája nevelte fel: megtanította számolni, írni, olvasni és dolgozni is. Sokat játszottak, piacra és könyvtárba jártak, de kincset is kerestek. Így talált később a Szélkirálynőn otthonra és igaz barátokra.

Rumini kincsei
Bestseller könyvek

Rumini kincsei

Berg Judit
Pagony Kiadó Kft., 2023.02.22.
Rumini, Most én olvasok!

Shona Innes: A szeretet olyan, mint egy fa

"A szeretet olyan, mint egy fa" egy gyönyörűen illusztrált könyv, amely segít a gyerekeknek megbirkózni az élet olyan kérdéseivel, amelyek néha még felnőttként is nehezen emészthetők.

A szeretet olyan, mint egy fa

A szeretet olyan, mint egy fa

Shona Innes
Pagony Kiadó Kft., 2022.08.22.
Ölelj meg!

Fedezd fel a Pagony Kiadó köteteit a Book24 webáruház gyerekkönyv kínálatában!