Nincs engedélyezve a javascript.

Legyen az esti mese diafilm!

diafilmek_book24_blog-1.jpg

Manapság a legtöbb kisgyermek számára még azt is nehéz elképzelni, hogy a régebbi időkben nem volt minden háztartásban televízió, nemhogy wifi, tablet vagy videójáték. Az idősebb korosztály jól ismeri a diafilmet varázslatos világát, hiszen egykoron ezek vetítése nyújtotta az esti moziélményt. A diafilmezés a szülők és nagyszülők számára igazán kedves nosztalgia, a kisebbeknek pedig egy izgalmas újdonság, amely ugyanúgy elérhető ma, mint egykoron.

A diafilmezés virágkora a ’60-as, ’70-es években volt, napjainkban pedig a reneszánszát éli. A mozgóképpel szemben a diafilm különlegessége az, hogy időt hagy arra, hogy a gyerekek feldolgozzák a képkockákat, kérdezzenek, választ kapjanak, és megértsék a filmen látható eseményeket.

A bájos diafilmeket a mai technikának köszönhetően akár egy projektorral is kivetíthetjük. Akár esti meseként is választhatjuk, hiszen a közös diafilmezés egy nagyszerű program az egész család számára. A Book24 kínálatában a régi, klasszikus és újabb mesék is fellelhetőek, melyek garantáltan biztosítják a felhőtlen szórakozás az egész família számára.

"Elérkezett a december. Az erdőt fehér hótakaró borította. - Süssünk mézeskalácsot! - javasolta Babóca. - Jó! Ha elkészül, hívjuk meg a barátainkat is! - tette hozzá Bogyó."
Bogyó és Babóca mézeskalácsa - Diafilm

Bogyó és Babóca mézeskalácsa - Diafilm

Bartos Erika
Diafilmgyártó Kft., 2021.
János királyfi hetedhét országon át vándorol, hogy megkaphassa a világ leggyorsabb leánya, Szélike kisasszony kezét. Útja során öt barátra is szert tesz, akik különleges képességekkel rendelkeznek.
Szélike és János királyfi - diafilm

Szélike és János királyfi - diafilm

Benedek Elek
Diafilmgyártó Kft., 2021.
Valamikor réges régen barátságban élt a disznó, a kutya, a macska és az egér. Csakhogy történt valami...
Egyszervolt komaság - diafilm

Egyszervolt komaság - diafilm

Diafilmgyártó Kft., 2020.
Sanyi, a kukás belefárad a sok munkában és nyaralni megy. Ám a tengeren kalóztámadás éri, amit hősiesen elhárít ... és ettől új értelmet nyer az élete.
Kukás Sanyi és a kalóz - diafilm

Kukás Sanyi és a kalóz - diafilm

Diafilmgyártó Kft., 2020.