Nincs engedélyezve a javascript.

Marian Keyes: A nő, aki ellopta az életemet könyvajánló

a_no.png

Stella ​Sweeney nem egy átlagos nő, nem egy átlagos családdal és közel sem átlagos élettel. Nem lehet nem szeretni, ahogy hazudozik a személyi edzőjének  a narancsos piskótával és futással való viszonyáról. Nem lehet nem nevetni rajta, ahogy a tükör előtt kiakad a ruhatárát elnézve vagy épp, ahogy kamaszodó fia, Jeffrey legújabb jóga és tánchóbortjait veszi górcső alá.

A dublini kétgyermekes édesanya életét nem csak serdülő gyermekei, a volt férje őrült ámokfutása és a kozmetikus állása teszi bonyolulttá, de az új szerelem sem hétköznapi módon robban be az életébe. Ráadásként pedig egy nagyon súlyos és nagyon ritka betegségből is fel kell épülnie. Jogosan kérdezhetnénk, hogy mindezek után is ki tudja magát és az életet nevetni Stella Sweeney? Nos, igen, határozottan igen!

Szárnyalásnak indul az élete, és a hétköznapi családanya egyik napról a másikra a siker, a fény és a csillogás világában találja magát. Újra szerelmes, bomba formában van, az élet mintha kiegyenlítette volna a számlát. De meddig tart ez a boldogság? Mi lesz, ha egy napon mindent elveszít? Mi marad? Vagy egy álom örökké tarthat?

"Olyan volt, mintha valaki másnak az életét élném, talán egy Nicholas Sparks-filmben szereplő nőét. Csak hogy kipróbáljam, milyen érzés, két kézbe fogtam a bögrém, amit egyébként soha nem szoktam. Egészen kellemes volt, legalábbis eleinte, de nem lehet túl sokáig csinálni anélkül, hogy meg ne égetné az ujjait az ember."

Elragadó, őszinte, bátor történet egy nagy adag humorba csomagolva a legálmosabb reggelekre Marian Keyes tollából.
Szívből ajánlom.

Írta: Szofi