Nincs engedélyezve a javascript.

Töltsétek a nyár hátra lévő napjait a Sárkány Akadémián!

moraakademia_600x400.png

Minden gyerek titkon reménykedik abban, hogy van benne valami igazán különleges. Tehetség, tudás, rejtett adottság, amit megtalálva valaki igazán nagyszerű lehet belőle. A Sárkány Akadémia növendékeiben közös, hogy mindannyian képesek megidézni a régi idők sárkányait, akik egy másik világban találtak menedéket évszázadokkal ezelőtt. 

Minden sárkány más és más külsővel és különleges képességgel rendelkezik. Csak egy bizonyos ember tudja őket magához szólítani, ők a kiválasztott embertársaik, akikhez képességeikkel idomulnak. Ahogy Vasbőrü, a szegény, sárkányölő kardokat készítő kovács fiához, Tomashoz vagy Ezüsttolvaj az árva Kiarához.

A Sárkány Akadémián nem csak a sárkányok megidézésének módját és a sárkányok különleges képességeinek irányítását, de harcművészetet is tanulnak a kiválasztottak. Otthonra, közösségre, barátokra életcélra találnak. Miközben egyre jobban megismerik sárkányaikat önmagukról is sok mindent megtudnak. S persze nem kerülik el őket a titkok, kihívások és veszélyek sem. 

Ha egy igazán magával ragadó kalandregény sorozatot keresel alsós gyermekednek nyárra, a Sárkány Akadémia két eddig megjelent könyvével szinte biztos, hogy nem fogsz mellé. 

Az elismert ifjúsági szerző, Alastair Chisholm első fiatalabbaknak szóló sorozata a Sárkány Akadémia, Eric Deschamps illusztrációival izgalmas, esemény- és fantáziadús történet, mely ideális fejezethosszú és cselekmény összetettségű olvasmány lehet 8 éven felüli olvasóknak.