Nincs engedélyezve a javascript.

Tomor Anita könyvek

ta600x400.jpg

Tomor Anita magyar író, Veszprémben nőtt fel, majd Budapestre költözött, ahol azóta is él férjével és két gyermekével. A Pázmány Péter Katolikus Egyetem magyar-történelem szakán szerzett diplomát 2008-ban. Később a Budapest Film Akadémián és az ELTE-n tanult forgatókönyvírást. Elvégezte a TV2 Akadémia Műsorvezető képzését is. Pályafutása elején tanárként dolgozott, és részt vett az érettségi feladatok kidolgozásában a Történelem Érettségi Bizottság tagjaként. Később a HR területén helyezkedett el és néhány évig a Balaton Televíziónál is dolgozott műsorvezetőként. 2008-ban megalapította a Workstreet Consulting Kft.-t, amely a Pyrus Kiadót is üzemelteti, majd 2015-ben létrehozta a Workstreet HR Solutions Kft.-t is. Jelenleg ezeknek a cégeknek a vezetésével foglalkozik főállásban. Szabadidejében mesekönyveket és felnőtteknek szóló romantikus, kalandregényeket ír, valamint készségfejlesztő és foglalkoztató füzeteket, színezőket készít gyerekeknek. Rengeteg történet van a fejében amit már alig vár, hogy megoszthassa az olvasóival. Gyerekkora óta imád olvasni és történeteket írni. Szereti a könyveket, különösképpen a romantikus regényeket, és rajong a jó filmekért. Szeret utazni, új helyeket, országokat, kontinenseket felfedezni, várost nézni, fotózni és naplementét nézni. Jobban szereti a tengerpartokat és a hegyeket, mint a zajos nagyvárosokat. Szeretem a divatot, a szép ruhákat, a klassz cipőket, és azt vallja magáról, hogy táskamániás.

Szereti az összes évszakot. A nyarat azért, mert olyankor meleg van és reggeltől estig kint lehet lenni a szabadban. Imád a kertben regényt írni. A telet azért szereti, mert olyankor be lehet kuckózni egy tejszínhabos forró csokival egy izgalmas könyv társaságában a meleg lakásba esténként, és jókat lehet filmezni a családdal éjszakába nyúlóan. Szereti az őszt, mert akkor mindig ropognak a cipője alatt a lehullott és megsárgult falevelek, gyönyörűek az erdők és sokat lehet kirándulni. A tavaszt meg azért imádja, mert a tél után a napfény újra bearanyozza az életünket és visszatér a jókedv. Újra ragyogni kezd és virágba borul minden, felébred a téli álomból a természet, az emberek pedig új erőre kapnak. 

Könyvajánló:

Kellesz nekem!

Írtam egy regényt. Úgy, hogy soha életemben nem hallottam még Jayden Brooksról, a híres filmsztárról. Még csak a filmjeit sem láttam. Azt hittem, hogy nincs is ilyen színész. Mégis valami fatális véletlen folytán ezt a nevet adtam a főszereplőmnek, aki a történet szerint szintén színész. Ezek után ki hinné el nekem, hogy nem az igazi Jayden Brooksról írtam könyvet? Nyilván senki.

Az egész életem romokban hever. A könyveim már nem olyan népszerűek, mint régen. A férjem megcsalt a kolléganőjével, és beadta a válókeresetet. Én meg találkoztam Jayden Brooksszal. Tudod, a filmsztár Jayden Brooksszal. Az igazival.

Ugyanis egy kedves olvasóm betegelte őt az Instán, és felhívta a figyelmét arra, hogy írtam egy regényt. Róla. Ő meg fogta magát és megkeresett. És most azt akarja, hogy csináljunk filmet a könyvemből, és ragaszkodik hozzá, hogy én írjam a forgatókönyvet! Hát nem őrület?

Egyik napról a másikra Los Angelesben találtam magam. A birtokán. És azon kaptam magam, hogy elkezdtük írni a forgatókönyvet. Együtt, közösen. És bomba jó! Érzem, hogy óriási siker lesz. De annak már kevésbé örülök, hogy minél több időt töltök vele, egyre jobban vonzódom hozzá, és abból, ahogyan rám néz, úgy érzem, az, ami kettőnk között van, nagyon is kölcsönös. Pedig ennek nem szabadna így lennie.

Kellesz nekem!

Kellesz nekem!

Tomor Anita
Pyrus

Balin találkozunk! (élfestett)

Ava Jenkins vidáman éli hétköznapi, egyetemista életét. Senki nem is sejti róla, hogy ő valójában a világhírű színész, Oliver Jenkins húga, és az ünnepelt színésznő, Carry Morrison lánya. Ava hallani sem akar hírnévről, fényűző életről, színészetről, mígnem édesanyja be nem jelenti: elintézte, hogy Ava megkapja élete első főszerepét egy Oscar-díj-várományos bestseller adaptációban.
Tom Hardy néhány év alatt Hollywood ünnepelt filmcsillaga lett. Elért mindent, amit akart. Filmstúdiók versengenek érte, sorra kapja a jobbnál jobb filmszerepajánlatokat, lábai előtt hever az egész világ. Nők milliói rajonganak érte. És ami a pláne, az Árnyak útja férfi főszerepét is megkapta. Egészen addig rendben megy minden, amíg meg nem ismeri leendő, filmbeli partnernőjét, Ava Jenkinst. Onnantól kezdve a feje tetejére áll az élete.
Vajon milyen lehet úgy egy filmforgatás, ha a két főszereplő zsigerből utálja egymást? Ha a szünetekben folyton veszekednek és borsot törnek a másik orra alá, de amint elindul a kamera, el kell játszaniuk a szenvedélyes szerelmest, miközben egy kanál vízben meg tudnák fojtani egymást.
És mi van akkor, ha már az első forgatási napon egy forró csókjelenettel kell kezdeniük? Mikor is mindketten ráeszmélnek, hogy bár egyikük sem vallaná be soha, de vonzódnak egymáshoz. Nem is akármennyire, hanem nagyon.

Balin találkozunk! (élfestett)

Balin találkozunk! (élfestett)

Tomor Anita
Pyrus

Újra veled álmodom

Vajon tényleg létezhet egy titokzatos birodalom Kambodzsában, ahová egy titkos átjáró vezet át Angkor-Watból? Liv régészgyakornokként Kambodzsa rejtett őserdejében barangolva rátalált erre az elzárt világra, Indorára, és azóta az élete a feje tetejére állt.
Az álmai lassan megőrjítik, mert amiről egyik pillanatban még azt hiszi, a valóság, arról a másikban kiderül, hogy csupán egy álom volt. Egy nap arra eszmél, hogy a legfőbb ellensége, Vazul felesége lett. Ahelyett, hogy Davidhez ment volna hozzá, a férfihoz, akit szeret. Davidnek azonban nyoma veszik, és ő kénytelen az idejét Vazullal tölteni.
Előfordulhat, hogy egy idő után vonzódni kezdesz az ellenségedhez, holott gyűlölnöd kellene mindazért, amit tett? Mi van, ha megismered őt és rájössz, nem is az az igazi ellenség, akiről korábban gondoltad, és mi van, ha lassan már abban sem vagy biztos, hogy kibe vagy szerelmes?
Vajon ebben az álomszerű, veszélyekkel és cselszövésekkel teli világban ki nyeri a végső csatát? És ki nyeri el Liv szívét? Vazul vagy David?

Újra veled álmodom

Újra veled álmodom

Tomor Anita
Pyrus