Nincs engedélyezve a javascript.

Új könyvek a Book24 kínálatában

blogcikk_kep_600x400.jpg

Az olvasás szerelmesei számára az új könyvek felfedezése mindig izgalmas élmény. A Book24, Magyarország egyik vezető könyvkereskedése, folyamatosan bővíti kínálatát, hogy minden olvasói igényt kielégítsen. Ebben a cikkben bemutatjuk a Book24-et, a cég történetét, az évente megjelenő könyvek számát, az előrendelés előnyeit, a házhozszállítási lehetőségeket és a cég fő küldetését.

A Book24 bemutatása

A Book24 egy dinamikusan növekvő online könyváruház, amely széles választékban kínál könyveket különböző műfajokban, beleértve a szépirodalmat, krimit, romantikát, szakácskönyveket és gyermekirodalmat is. A cég célja, hogy minden olvasó megtalálja a számára legkedvesebb olvasmányokat, legyen szó akár klasszikus irodalomról, akár a legújabb bestsellerekről.

Évente megjelenő könyvek

A Book24 kínálata évente több ezer új könyvvel bővül, amelyek között mindig találhatók friss megjelenések, izgalmas újdonságok és várva várt folytatások is. A folyamatosan bővülő kínálat lehetővé teszi, hogy az olvasók mindig megtalálják az őket érdeklő legújabb könyveket, legyen szó szépirodalomról, szakirodalomról, gyerekkönyvekről vagy éppen krimikről.

Miért jó az előrendelés?

Az előrendelés egy fantasztikus lehetőség a könyvszeretők számára. Az alábbiakban bemutatjuk, miért érdemes élni ezzel a lehetőséggel:

- Garantált példány: Az előrendeléssel elkerülheted, hogy a legnépszerűbb könyvek esetében készlethiány alakuljon ki, hiszen a példányod garantáltan félre van téve számodra.

- Kedvezmények: Gyakran az előrendelt könyvek kedvezményes áron érhetők el, így nemcsak az elsők között lehetsz, hanem még spórolhatsz is.

Házhozszállítás a Book24-nél

A Book24 házhozszállítási szolgáltatása gyors és megbízható. Az alábbi lehetőségekkel élhetsz:

-Házhozszállítás futárszolgálattal: A megrendelt könyveket futárszolgálat szállítja ki közvetlenül az ajtódhoz, akár 1-2 munkanapon belül.

- Csomag automaták és átvételi pontok: Ha kényelmesebb számodra, választhatod a csomag automaták vagy átvételi pontok egyikét is, ahol rugalmasan, saját időbeosztásod szerint veheted át a rendelésedet.

A Book24 fő küldetése

A Book24 fő küldetése, hogy minden olvasó számára elérhetővé tegye a könyvek varázslatos világát. A cég arra törekszik, hogy széles választékot, gyors és megbízható szolgáltatást, valamint kedvező árakat kínáljon vásárlóinak. Emellett fontos számukra, hogy az olvasás élményét népszerűsítsék, és minél több emberrel megismertessék a könyvek iránti szenvedélyt. Ennek érdekében:

- Széles választék: Kínálatukban mindenki megtalálhatja a számára legérdekesebb könyveket, legyen szó bármilyen műfajról.

-Kedvező árak: Versenyképes áraikkal és rendszeres akcióikkal igyekeznek minden olvasó számára elérhetővé tenni a legújabb és a klasszikus műveket egyaránt.

 

Fedezd fel te is a legújabb könyveket a Book24 kínálatában, és élvezd az olvasás örömét!

Könyvajánló

Mellékhatás: Allyson Tandy

Cam végzős évének a szórakozásról és a barátokról kellene szólnia – akármiről, ami segít neki elfelejteni élete szerelmét, Allison Tandyt. Mégis úgy alakul, hogy a napjait – egy sportsérülésből való lábadozás mellett – az teszi ki, hogy az exén rágódik, aki egy autóbaleset miatt jelenleg kómában fekszik.
Miután azonban elkezdi szedni az orvosa által felírt gyógyszerét, Cam hirtelen látni kezdi Allyt, mi több, beszélget vele. Ally szerint Camnek össze kell szednie magát. Cam szerint mindez bizonyára 1. a teljes idegösszeomlás jele, 2. talán egy esély arra, hogy mindketten kimondhassák azt, amit eddig nem lehetett, és rendbe hozhassák azt, ami elromlott.

Mellékhatás: Allyson Tandy

Mellékhatás: Allyson Tandy

Jeff Bishop
Kolibri Kiadó, 2024.07.05.
#POV - Nézd új szemszögből a világot!

Dr. Mariel Buqué - Lépj ki a körforgásból!

A Lépj ki a körforgásból az örökölt traumák gyógyításának meghatározó útmutatója. A tudományos kutatásokat praktikus gyakorlatokkal, önreflexiós kérdésekkel és kliensektől származó történetekkel színezi. Könyvében dr. Buqué az Olvasó elé tárja, hogyan öröklődik a trauma egyik nemzedékről a másikra, és hogyan törhetjük meg ezt a körforgást holisztikus terápiás gyakorlatok segítségével.

Lépj ki a körforgásból!

Lépj ki a körforgásból!

Útmutató az intergenerációs traumák gyógyításához

Dr. Mariel Buqué
Édesvíz Kiadó, 2024.07.02.

Christopher Berry-Dee - Sorozatgyilkosokkal beszélgettem

Christopher Berry-Dee, a világhírű oknyomozó kriminológus a legszigorúbban őrzött, legkeményebb börtönökbe szerzett belépési engedélyt és nyerte el az ott élő gyilkosok bizalmát, akik megosztották vele megdöbbentő bűncselekményeik részleteit. Az iszonyatos beszámolókat egyedülálló hang- és videofelvételeken rögzítették, amelyeket nemegyszer a halálsoron készített az ítéletük végrehajtására váró bűnözőkkel. A szerző ezeket az interjúkat gyűjtötte össze ebben a nyugtalanító, csak erős idegzetű olvasóknak ajánlott könyvben, amely első megjelenése óta a true crime igazi klasszikusává vált.

Sorozatgyilkosokkal beszélgettem

Sorozatgyilkosokkal beszélgettem

True Crime - Valós bűnügyek 3.

Christopher Berry-Dee
Animus Könyvek, 2024.07.16.
True crime - Valós bűnügyek sorozat

Stella Tarakson - Állati kávézó - Sebastian, a különleges róka

Jaj, ne! Felicity, a környéket felvásárló ingatlanfejlesztő elkényeztetett lánya babrált a bűvös telefonnal! Vajon felhívta a rajta lévő számot? Talán mostantól ő is érti az állatok nyelvét? Ellinek és Blake-nek azonnal ki kell derítenie! De hogyan? Hiszen az emberek folyton beszélnek az állatokhoz, akár értik, amit mondanak, akár nem... 

Egy váratlan vendég siet a két gyerek segítségére: Sebastian, a rendkívül előkelő és udvarias róka. Ő és a családja nemrég költözött a városba, mert a korábbi lakóhelyükről elűzték őket. De bármilyen kedvesek és udvariasak is, a rókák nem tudják megtagadni a természetüket. És ennek a mókusok nem örülnek. Sem az egerek. Talán csak Shazza, az ausztrál kakadu boldog, hogy végre megcsillogtathatja énektudását. 

Vajon mi lesz a rókacsalád sorsa? És a parké, ami annyi állat otthona, és amelynek a helyére szabadidőközpontot akarnak építeni?

Állati kávézó - Sebastian, a különleges róka

Állati kávézó - Sebastian, a különleges róka

Stella Tarakson
Manó Könyvek Kiadó, 2024.07.15.
Állati kávézó