Nincs engedélyezve a javascript.
A hat értékmedál

A hat értékmedál

Változtassunk a gondolkodásunkon!

Jelenleg nem rendelhető
Korábbi ár:
2 494 Ft
Borító ár:
2 900 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
2 494 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Edward de Bono szaktekintély a kreatív gondolkodás, valamint a gondolkodás mint képesség fejlesztésének területén. Több ezren írnak számítógép-programokat, Edward de Bono azonban az emberi elme számára ír programokat. Az emberi elme, mint önszervezodo információs rendszer muködésének megértésébol létrehozta a laterális gondolkodás módszeres, kreatív eszközeit.
Leírás
Raktári kód:
122430
ISBN:
9789633041031
EAN:
9789633041031
Megjelenés:
2012.
Oldalszám:
176
Nyelv:
magyar
Edward de Bono szaktekintély a kreatív gondolkodás, valamint a gondolkodás mint képesség fejlesztésének területén. Több ezren írnak számítógép-programokat, Edward de Bono azonban az emberi elme számára ír programokat. Az emberi elme, mint önszervezodo információs rendszer muködésének megértésébol létrehozta a laterális gondolkodás módszeres, kreatív eszközeit. O alkotta meg a "párhuzamos gondolkodás" gyakorlatát és írta a Six Thinking Hats (A gondolkodás hat kalapja) címu könyvet. Az észlelésen alapuló (perceptuális) gondolkodásban alkalmazott eszközeit (CoRT, DATT) az oktatásban és az üzleti életben széles köruen alkalmazzák.

Edward de Bono gondolkodás-iskola módszereit vezeto világcégek alkalmazták, többek között az IBM, a Microsoft, a Prudential, a British Telecom (Egyesült Királyság), az NTT (Japán), a Nokia (Finnország) és a Siemens (Németország). Az ausztrál krikett válogatott is a segítségét kérte, hogy minden idok legsikeresebb krikett csapata lehessen.
Dél-Afrikai tudósok egy csoportja Dr. De Bono-t beválasztotta a közé a 250 ember közé, akik a történelem folyamán a legnagyobb hatással voltak az emberiségre. Egy vezeto ausztrál üzleti lap a legnagyobb kortárs látnokok közé sorolta. Az Accenture, egyik igen jelentos tanácsadócég az 50 legbefolyásosabb üzleti gondolkodó egyikének tekinti.
Edward de Bono módszerei egyszeruek, de hatásosak. Egyik módszerének alkalmazása egy acélgyártó cégnek egyetlen délután alatt 21000 ötletet eredményezett. Tanított gondolkodást Nobel-díjasoknak és Down-kóros gyerekeknek.

Vélemények