Nincs engedélyezve a javascript.
Hogyan legyél hang-erős

Hogyan legyél hang-erős
Társas-érzelmi kompetencia fejlesztőfüzet

Sorozat:

Szállítás:
1-3 munkanap
Készleten
Korábbi ár:
2 811 Ft
Borító ár:
3 699 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
3 329 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Vajon tudjuk, hogyan kell használnunk a hangunkat különböző helyzetekben? Hangoskodhatunk egy orvosi rendelőben várakozva? És ha a játszótéren vagyunk?
Leírás
Raktári kód:
221944
EAN:
9789636036119
Megjelenés:
2024.06.27.
Kötésmód:
puhatáblás
Oldalszám:
72
Méret [mm]:
200 x 290 x 6
Nyelv:
magyar
Vajon tudjuk, hogyan kell használnunk a hangunkat különböző helyzetekben?
Hangoskodhatunk egy orvosi rendelőben várakozva? És ha a játszótéren vagyunk?

Nyilván minden helyzetnek megvannak a maga írott és íratlan szabályai, amiket meg kell tanulnunk. Így van ezzel Szína is, aki mindig oroszlánként használja a hangját, és ezzel sokszor kerül kellemetlen helyzetekbe. De ahogyan megismerkedik a halacska, a cica, a kutya hangjával, fokozatosan rájön arra, hogy minden hangerőnek megvan a jelentése, s a helyzet is, amikor használnunk kell ezeket.
A könyv azonban sokkal több, mint a hangerő-szabályozást segítő stratégiák tára. Megvitatása közben gazdagodik a szülő és a gyermek közös ismeretanyaga: nemcsak a nehéz helyzetekkel való megküzdéssel, hanem a képességbővítéssel, a tanulás hasznával, valamint a személyiségfejlesztés szépségével kapcsolatban is.

A kötet különlegessége, hogy Színát, a kisoroszlánt a szerző autizmus spektrumzavarral élő 12 éves fia, Szilárd rajzolta. Ezeket a rajzokat pedig a kötet illusztrátora Vigovszky Rita helyezte hihetetlen érzékenységgel a szituációkba. Kettejük közös munkája pedig egy nagyon érdekes és érzékletes képi világot eredményezett.

A gyermekkor a kísérletezés időszaka: bátorítsuk kicsinyünket! Minden egyes tapasztalattal, amit szerez, közelebb kerül ahhoz, hogy aktívan cselekvő, kompetens, reziliens felnőtté cseperedjen.
Vélemények