Nincs engedélyezve a javascript.
Úgyis csak anyámat érdekli

Úgyis csak anyámat érdekli

Szállítás:
2-5 munkanap
Készleten
Korábbi ár:
2 961 Ft
Borító ár:
3 290 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
2 961 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

„Most sírjak vagy nevessek?”- hangzik el ennek a könyvnek az utolsó fejezetében. Valahogy így, ebben a sorrendben: hol sírunk, hol nevetünk Judit történetein.
Leírás
Raktári kód:
202459
ISBN:
9789635741809
EAN:
9789635741809
Megjelenés:
2021.
Kötésmód:
puhatáblás, ragasztókötött
Oldalszám:
256
Nyelv:
magyar

„Most sírjak vagy nevessek?”- hangzik el ennek a könyvnek az utolsó fejezetében. Valahogy így, ebben a sorrendben: hol sírunk, hol nevetünk Judit történetein.


Ö az egyik legkedvesebb kollégám, de a munkahelyi pörgés mellett sosem volt időnk nyugodtan leülni egy teára (mert a kávét nem szereti), hogy egy kicsit jobban megismerhessük egymást. Aztán felfedeztem az írásait a közösségi médiában. Ámulva, csodálattal olvastam az újabb és újabb szösszeneteket, vagy éppen személyes vallomásait. Csodáltam, hogy milyen őszintén meg tud nyílni, mennyire beenged a legszemélyesebb világába, a családi életébe, a hétköznapokba és a drámákba is. Amikor nem tudtam pontosan, mi történt velük, azt reméltem, hátha megírja. Megírta.
Sírtam vele, ahogy mindannyian, drukkoltunk a lányáért, Zsófiért. Majd egyre nagyobb élvezettel olvastam „utazásainak” történeteit, amelyek nem távoli földrészeken, hanem munkába jövet-menet estek meg vele. Olyan apró, vicces történéseket, amik másoknál elvesznek az élet „viharában”; Judit nemcsak nézi a körülötte zajló eseményeket, hanem meg is osztja velünk, mindenki örömére. Azt mondják, hogy a sírást meg a nevetést csak egy hajszál választja el egymástól. Judit nem a hajszállal bíbelődik, mert őszinte. Nyitott. Tele iróniával és öniróniával. Ezek nagyon jó történetek. Talán éppen azért, mert - emberiek... Szalóczy Ibolya

Vélemények