Nincs engedélyezve a javascript.
Az öngyógyítás forradalma

Az öngyógyítás forradalma
A hosszú élet titkának felfedezése. 150 évnél is tovább élhetsz.

Szállítás:
1-3 munkanap
Készleten
Korábbi ár:
4 990 Ft
Borító ár:
4 990 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
4 491 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Új felfedezésekről, a gyógyítás szép, új világáról szól ez a könyv, amelyben minden egyszerű, könnyen megtanulható, saját kézzel végezhető, és a betegségeket távol lehet tartani.
Leírás
Raktári kód:
226957
EAN:
9786150183152
Megjelenés:
2024.07.02.
Kötésmód:
puhatáblás
Oldalszám:
282
Nyelv:
magyar
Új felfedezésekről, a gyógyítás szép, új világáról szól ez a könyv, amelyben minden egyszerű, könnyen megtanulható, saját kézzel végezhető, és a betegségeket távol lehet tartani. Saját kézzel szűrvizsgálatot végezhetünk az összes belső szervünkre vonatkozóan mindössze fél óra alatt, mert a csontok alvó fájdalommal minden betegséget jeleznek. Akit hetente elvégzi a szűrövizsgálatot, az a kezdet kezdetén felderítheti a betegségeit.

A betegségek kiváltó okait is föl tudjuk deríteni saját kézzel, és meg is tudjuk azokat szüntetni. A betegégek korai felderítése és a kiváltó okok megszüntetése által a betegségeket távol tudjuk tartani. Nem az öregedés, hanem a betegségek és az érhálózat károsodása miatt halnak meg az emberek 70-80 éves kor körül. Saját kézzel az érhálózat épségét is meg tudjuk őrizni, ezért az életkor jelentősen meghosszabbodhat, a mai életkornak több mint duplája is lehet. Egy kínai ember, Li Cseng-Jün 256 évig élt. A könyvben ismertetett új felfedezések megfejtik azt a titkot, amely miatt Li Csing-Jün hosszú életet tudott élni.

Ez a könyv tulajdonképpen arról szól, hogy mi a hosszú élet titka. Ez a könyv a korábbi, azonos című könyvnek jelentősen átdolgozott és új ismeretekkel bővített változata.
Vélemények