Nincs engedélyezve a javascript.
ZEN - A pillanat öröme

ZEN - A pillanat öröme
Napló a "teszek rá" művészetének tudatos gyakorlásához

Szállítás:
1-3 munkanap
Készleten
Korábbi ár:
3 809 Ft
Borító ár:
5 290 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
4 761 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Találd meg a jót mindenben! Monica Sweeney színpompás és vidám naplója utat mutat a kiegyensúlyozott, örömteli hétköznapok felé vezető ösvényen.
Leírás
Raktári kód:
215016
EAN:
9789635074839
Megjelenés:
2023.07.05.
Kötésmód:
flexi
Oldalszám:
128
Nyelv:
magyar
Tömeg [g]:
400
Találd meg a jót mindenben! Monica Sweeney színpompás és vidám naplója utat mutat a kiegyensúlyozott, örömteli hétköznapok felé vezető ösvényen.
Folytatódik az önmagadba tekintő, inspiráló utazás Monica Sweeney vezetésével. Szökellj végig a pozitivitás ösvényén! Monica szókimondó és humoros útitársad lesz, aki a legsziporkázóbb gondolatokat veszi elő tarsolyából, amelyek segítségével leteheted az olykor teljesen feleslegesen cipelt, kételyekkel, kishitűséggel teli hátizsákodat.


Amikor a csendes meditáció és a békés mantrák nem elegendőek ahhoz, hogy átvészeljük a badarságokkal teli hétköznapokat, csapd fel a Zen: A pillanat örömét, és vidítsd fel a napodat!

E színes napló gyakorlatainak segítségével magadhoz ölelheted a körülötted lévő temérdek jót, és fenékbe billentheted a rosszakat. Naplózd ki magadból a negatívitást ezekkel a frappáns megerősítésekkel és a változatos, elgondolkodtató gyakorlatokkal, hogy közelebb kerülj a nagybetűs Ö R Ö M H Ö Z.
Monica Sweeney az Engedd el végre! és a Manifesztálj végre! kötetekkel már bizonyította, hogy a merész derű a stresszkezelés egyik legjobb módja, most pedig az éberség és nyugalom tökéletes ajándékát kínálja ezzel a színpompás, életteli vezetett naplóval.

Szórd tele szikrázó, boldogságot ébresztő csillámporral a nyugalom felé vezető ösvényt, vagy egyenesen robbants fel egy optimizmus- és jókedvbombát magad körül!
- Tudd meg, miként emelkedhetsz felül a bugyutaságon, és miként sziporkázhatsz.
- Terjeszd ki minden irányba a benned lakozó fénysugarakat, hozz vidámságot a világodba tündöklő személyiségeddel.
- Ragyogj, mint a benned rejlő szikrázó drágakő!


"TÁRD KI ÉLETTEL TELI, ERŐS SZÁRNYAIDAT, ÉS SZÁRNYALJ, MINT A SZÉL!"
Vélemények