Nincs engedélyezve a javascript.
The 33 Strategies of War - A háború 33 stratégiája

The 33 Strategies of War - A háború 33 stratégiája

Előrendelhető
Várható megjelenés:
2024.11.25.
Borító ár:
8 990 Ft
Bevezető ár:
6 832 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

A háború stratégiáinak - és a hétköznapi élet árnyalt társadalmi játékának - zseniális kivonata a The 48 Laws of Power bestseller szerzőjétől.
Leírás
Raktári kód:
220698
EAN:
9789635804061
Várható megjelenés:
2024.11.25.
Kötésmód:
kartonált
Nyelv:
magyar
A háború stratégiáinak - és a hétköznapi élet árnyalt társadalmi játékának - zseniális kivonata a The 48 Laws of Power bestseller szerzőjétől.

Robert Greene úttörő kézikönyve, a The 48 Laws of Power mély bölcsességgel átitatott, időtlen tanulságokat von le a történelmi eseményekből, segítve olvasóit, hogy a legtöbbre vihessék mindennapi életükben.

A világ nagy civilizációin átívelve, számtalan politikai, filozófiai és vallási szöveget és többezernyi erőszakos konfliktus éveit összefoglalva a The 33 Strategies of War a konfliktusok Ji Csingje, korunk útikalauza Szun-ce A háború művészete című könyvéhez,

Bőséges történelmi példával alátámasztva, beleértve Napóleontól Margaret Thatcherig, Saka Zulutól Lord Nelsonig, Hannibáltól Ulysses S. Grantig, filmmogulok, szamuráj harcosok és diplomaták zsenialitását és ostobaságát elemezve a harminchárom fejezet mindegyike egy-egy stratégiát körvonalaz, amelyek segítenek megnyerni életünk csatáit.

Elsajátíthatjuk a támadó stratégiákat, amelyekhez fenn kell tartanunk a kezdeményezést, és előnyös helyzetből tárgyalhatunk, vagy a védekező stratégiákat, amelyekkel veszélyes helyzetekre reagálhatunk és elkerülhetjük a megnyerhetetlen háborúkat.

A csataterek és a szalonok nagy harcosai egyformán megfontoltságról, élénkségről, egyensúlyról és nyugalomról tettek tanúbizonyságot, és kristálytisztán értették, hogy a józan gondolkodású, találékony és ösztönös felfogású mindig legyőzi a fejvesztettet, az ötlettelent és az ostobát.

A The 33 Strategies of War nélkülözhetetlen könyv, amely mindazzal a pszichológiai fegyvertárral szolgál, amelyre szükségünk van a kudarc ismétlődő sémáinak leküzdéséhez, és segít, hogy örökre mi irányítsunk.

Robert Greene, a New York Times #1 bestseller szerzője, aki a hatalmi stratégiák világszerte elismert szakértője.

Joost Elffers a Viking Studio Secret Language series, Play with Your Food, and How Are You Peeling?. látványtervező zsenije.
Vélemények