Nincs engedélyezve a javascript.
A diadalmas jóga
szazalek_kiadoi-1.png
szazalek_kiadoi-1.png

Szállítás:
1-3 munkanap
Készleten
Korábbi ár:
3 600 Ft
Borító ár:
4 000 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
2 800 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Amióta nyugati világunk megismerkedett a keleti szellemiség értékeivel, ezek szakadatlanul hatottak gondolkodásunkra. Amikor Nyugat először találkozott India tanításaival, a felfedezés ujjongó örömével fogadta az új eszméket.
Leírás
Raktári kód:
218830
EAN:
9786156432452
Megjelenés:
2023.12.04.
Kötésmód:
puhatáblás
Oldalszám:
260
Méret [mm]:
130 x 200 x 30
Nyelv:
magyar
A kötet szerzője, Dr. Baktay Ervin (Dunaharaszti, 1890. június 24. - Budapest, 1963. május 7.) festőművész, művészettörténész, orientalista, asztrológus, író, műfordító.
Amióta nyugati világunk megismerkedett a keleti szellemiség értékeivel, ezek szakadatlanul hatottak gondolkodásunkra. Amikor Nyugat először találkozott India tanításaival, a felfedezés ujjongó örömével fogadta az új eszméket. A szerző könyve az indiai jóga-rendszer részletes ismertetését adja az olvasó kezébe, valamint a jóga-gyakorlatok magyarázatát, hogy azok hogyan hatnak az ember fizikai és lelki világára.
A jóga bölcseleti rendszere olyan világ és életszemléletre épül, amelyek a hinduk előtt közismertek. Ezeknek az elemeknek az ismerete mintegy előfeltétele a jóga megértésének.
Ezeket a tanokat, gyakorlatokat, a koncentráció és a meditáció technikáját a ma embere is alkalmazza és előszeretettel építi azt be mindennapi életébe.
A mű az 1942-ben megjelent könyv reprint változata.
Vélemények