Nincs engedélyezve a javascript.
Lassú szex

Lassú szex
A kimeríthetetlen gyönyör útja

Szállítás:
1-3 munkanap
Készleten
Korábbi ár:
3 141 Ft
Borító ár:
3 490 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
3 141 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Míg a forró, orgazmusvágy-hajtotta szex képes ugyan pillanatnyi kielégülést adni, hosszú távon könnyen unalmassá és gépiessé válik.
Leírás
Raktári kód:
220472
EAN:
9789632916507
Megjelenés:
2024.03.28.
Kötésmód:
puhatáblás
Oldalszám:
168
Méret [mm]:
166 x 237 x 10
Nyelv:
magyar
Míg a forró, orgazmusvágy-hajtotta szex képes ugyan pillanatnyi kielégülést adni, hosszú távon könnyen unalmassá és gépiessé válik. Ha újra életet akarunk lehelni sorvadó szexuális életünkbe, vagy szeretnénk még kielégítőbbé tenni azt, az első lépés, hogy a szexualitást tudatos döntéssé tegyük. A szemkontaktus, a finom, delikát érzetek és a mély légzés segítségével felébreszthetjük a test veleszületett képességét az eksztázisra, ezzel megnyitva az ajtót, amely az érzékenység rendkívüli birodalmába, az érzékiséghez és magasabb tudati szintekhez vezet.

Ez a könyv a lassú szex gyógyító és spirituális erejét tárja fel, miközben lépésről lépésre útmutatót ad azoknak a pároknak, akik elég elkötelezettek ahhoz, hogy szexuális életüket az egymást kiegészítő energiák meditatív, szeretetteljes egységévé alakítsák. Kifejti, hogyan fokozza a lassú szex az érzékenységet, a szexuális életerőt, és elmondja, hogy a lassú szex - hiszen megteremti és visszahozza a szeretetet és a szerelmet - maga a szerelmi szex. A könyv különféle testhelyzeteket is ábrázol, amelyekben megvalósítható a szemkontaktus, a mély, hosszan tartó behatolás, a puha behatolás, és megtudhatjuk azt is, hogy a szexet könnyűszerrel megtarthatjuk és élvezhetjük idősebb korunkban is.

Diana Richardson a Női orgazmus a tantra szellemében szerzője, a Tantrikus szex férfiaknak társszerzője. A tantramester, Osho tanítványa, több különféle holisztikus szemléletű test-terápia oktatója és művelője. Társával, Michael Richardsonnal 1995 óta oktatnak párokat a tantra művészetére.
A szerzőről
Diana Richardson
Diana Richardson

Diana Richardson a Női orgazmus a tantra szellemében szerzője, a Tantrikus szex férfiaknak társszerzője.

A tantramester, Osho tanítványa, több különféle holisztikus szemléletű test-terápia oktatója és művelője.

Társával, Michael Richardsonnal 1995 óta oktatnak párokat a tantra művészetére.

Vélemények