Nincs engedélyezve a javascript.
Női orgazmus a tantra szellemében

Szállítás:
1-3 munkanap
Készleten
Korábbi ár:
3 591 Ft
Borító ár:
3 990 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
3 591 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

A kielégítő szexuális élet táplálja a szerelmet, fiatalítja a testet és javítja a mentális egészséget. Minden nő természetes adottsága, hogy kiteljesedve megélje szexualitását, és mély orgazmus-élményben legyen része.
Leírás
Raktári kód:
219483
EAN:
9789632916361
Megjelenés:
2024.02.22.
Kötésmód:
puhatáblás, ragasztókötött
Oldalszám:
232
Tömeg [g]:
300
A kielégítő szexuális élet táplálja a szerelmet, fiatalítja a testet és javítja a mentális egészséget. Minden nő természetes adottsága, hogy kiteljesedve megélje szexualitását, és mély orgazmus-élményben legyen része.

A Női orgazmus a tantra szellemében a keleti szexuális hagyományok tudásán és szemléletén keresztül vizsgálja meg azt az eksztatikus boldogságot, amelynek lehetősége a női testben rejtőzik. Diana Richardson női szemszögből fedezi fel a tantrát, így tárja az olvasó elé, milyen meghatározó szerepet játszik a női, befogadó jellegű energia abban, hogy megszülethessen az orgazmusállapot. Harmincöt év személyes tapasztalata és tantrakutatása alapján magyarázza el, hogyan aktiválhatók a női test különféle szervei annak érdekében, hogy az eksztatikus állapot még mélyebb élmény lehessen.
Az olvasó megtanulhatja, miként áramoltassa körkörösen az energiát, hogy miért fontosabb a mell érintése a hüvelynek szánt figyelemnél, hogy mi a különbség a puha behatolás és a mély, hosszan tartó behatolás között, és azt is, hogyan lehet elkerülni a korai magömlést, illetve mit tehet a nő, hogy megerősítse a férfi erekcióját.
A Női orgazmus a tantra szellemében azt mutatja be, milyen erőteljes befolyást gyakorolhat egy nő a saját szexuális élményeire, ha már megértette teste belső működési mechanizmusát.

Diana Richardson a Lassú szex – A kimeríthetetlen gyönyör útja szerzője, a Tantrikus szex férfiaknak társszerzője. A tantramester Osho tanítványa, több különféle holisztikus szemléletű testterápia oktatója és művelője. Társával, Michael Richardsonnal 1995 óta oktatnak párokat a tantra művészetére.
A szerzőről
Diana Richardson
Diana Richardson

Diana Richardson a Női orgazmus a tantra szellemében szerzője, a Tantrikus szex férfiaknak társszerzője.

A tantramester, Osho tanítványa, több különféle holisztikus szemléletű test-terápia oktatója és művelője.

Társával, Michael Richardsonnal 1995 óta oktatnak párokat a tantra művészetére.

Vélemények