Nincs engedélyezve a javascript.
Nagy ár a szabadságért

Nagy ár a szabadságért
Egy névtelen magyar feltaláló története

Szállítás:
1-3 munkanap
Készleten
Korábbi ár:
2 396 Ft
Borító ár:
5 990 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
5 391 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

A felvidéki Losoncon született írónő e kötet lapjain egy életre szóló szerelem történetét meséli el személyes élményei alapján.
Leírás
Raktári kód:
218922
EAN:
9786156440747
Megjelenés:
2023.
Kötésmód:
kartonált
Oldalszám:
488
Méret [mm]:
135 x 200
Nyelv:
magyar
A felvidéki Losoncon született írónő e kötet lapjain egy életre szóló szerelem történetét meséli el személyes élményei alapján.
Miután Mária és Dezső a hatvanas években családot alapít, a családfő egy szabadabb életre vágyva Amerikában képzeli el közös életüket. Politikai okokból azonban útlevelet nem kapnak, az országot nem hagyhatják el. Bár a közös életük boldog, az életüket megmérgezi az üldöztetés.
Húsz év után végül csodával határos módon sikerül elhagyniuk az országot: Amerika politikai menekültként befogadja őket. Kimagasló szakmai tudásának köszönhetően Dezső hamarosan vállalkozásba kezd, saját műhelyt nyit, ahol orvosi műszerek prototípusait gyártja. Később - nagy sikerrel - újításokkal, felfedezésekkel foglalkozik. Közben Mária bizonyítani akarja, hogy az ember akkor is lehet boldog, ha a szárnyait visszavágják.
Dezső és Mária izgalmas története nemcsak megérinti az olvasót, de el is gondolkodtatja arról, mennyire fontos nem feladni céljainkat. A sikernek, boldogságnak szinte mindig nagy ára van... azért küzdeni kell.
Vélemények