Nincs engedélyezve a javascript.
Paradise now

Paradise now
Karl Lagerfeld csodálatos élete

Fordító:

Előrendelhető
Várható megjelenés:
2024.09.18.
Borító ár:
8 499 Ft
Bevezető ár:
6 459 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

A 2019-ben elhunyt Karl Lagerfeld, a világhírű divattervező William Middleton újságíróval közösen írta meg élete, karrierje történetét. Lagerfeld harmincöt éven át volt a nagy múltú Chanel-ház kreatív igazgatója.
Leírás
Raktári kód:
215053
EAN:
9786156490872
Várható megjelenés:
2024.09.18.
Kötésmód:
keménytáblás
Oldalszám:
480
Nyelv:
magyar
A 2019-ben elhunyt Karl Lagerfeld, a világhírű divattervező William Middleton újságíróval közösen írta meg élete, karrierje történetét. Lagerfeld harmincöt éven át volt a nagy múltú Chanel-ház kreatív igazgatója. Hírnevét azonban nem csupán sajátos ruhakollekcióinak köszönheti, hanem annak is, hogy igazi egyéniség volt, jellegzetes fehér hajáról, fekete napszemüvegéről, ujjatlan kesztyűiről és magas, keményített, levehető gallérjáról mindenütt azonnal felismerték. Macskája, Choupette iránti rajongása is közismert volt.
William Middleton újságíró és szerző évekig dolgozott Párizsban a Women's Wear Daily, a W és a Harper's Bazaar című lapoknak. Eközben interjúkat készített Lagerfelddel, így ismerhette meg a tervező olyan jellemvonásait és életének olyan titkait, amelyekről a világ addig nem szerezhetett tudomást.
Izgalmas és szórakoztató könyvében Middleton elkalauzol minket a divatipar exkluzív környezetébe, bepillantást enged páratlanul tehetséges művészek, stílusos társasági emberek és híres sztárok világába.
Vélemények