Nincs engedélyezve a javascript.
Grey - A szürke ötven árnyalata Christian szerint

Grey - A szürke ötven árnyalata Christian szerint

Szállítás:
1-3 munkanap
Készleten
Korábbi ár:
3 591 Ft
Borító ár:
3 990 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
3 591 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

E. L. James újraírta az elmúlt idők legsikeresebb bestsellerét.
Leírás
Raktári kód:
133947
ISBN:
9789633107027
EAN:
9789633107027
Megjelenés:
2015.
Kötésmód:
kartonált
Nyelv:
magyar
E. L. James újraírta az elmúlt idők legsikeresebb bestsellerét.

Eljött a várva várt pillanat, amikor a Szürke-rajongók végre a titokzatos és izgató Christian gondolatai közé férkőzhetnek. Christian Grey szavain, gondolatain és álmain keresztül végre megtudjuk a titkot, mit gondolt a férfi az Anastasiával folytatott szenvedélyes kapcsolatáról.

A férfi gyönyörű, okos és a hatalom megszállottja. Világa rendezett, szigorú szabályok szerint működik, de fájdalmasan üres, mindaddig, amíg Anastasia Steele be nem lép az életébe. Miért nem képes ellenállni Ana csendes szépségének? Miért nem tud elszakadni tőle? Mi űzi ebbe a vakmerő és szenvedélyes viszonyba, ami mindkettőjüket felőrli? Ana átlát az álcának használt ridegségen, amivel Christian gyermekkori traumáit és szeretetlenségét palástolja. Vajon képes a lány csillapítani a fájdalmat, vagy a férfi lelkét emésztő sötét vágyak és öngyűlölet végül elűzik mellőle azt, aki az utolsó reménysugár lehetne az életében?

Christian rendkívül összetett személyiség nyilatkozta James, az olvasóimat mindig is izgatták a vágyai, a gondolatai, és persze múltjának sötét árnyai is. Nagy öröm volt számomra ismét visszatérni Ana és Christian világába, és újraélni a történetet.

Az Ötven árnyalat-trilógia világszerte 125 millió példányban kelt el, ez a könyvkiadás történetének eddigi legsikeresebb sorozata. E. L. James GREY című regénye június 18-án, Christian születésnapján jelenik meg az USA-ban.
A szerzőről
E L James
E L James

Erika Mitchell, írói nevén E. L. James 1963. március 7-én született Londonban, egy chilei anya és egy skót apa gyermekeként.  Buckinghamshir-ben nőtt fel. Jelenleg Londonban él férjével és két gyermekével.

E. L. James nevéhez fűződik minden idők legismertebb erotikus-romantikus trilógiája, a Szürke ötven árnyalata. A sorozat regényei több mint 125 példányban keltek el világszerte, ezzel váltak a világ valaha leggyorsabban eladott puhakötésű könyveivé. A kötetekből készült filmadaptáció szintén óriási sikert aratott nemzetközi szinten.

Érdekesség, hogy a szerző bevallása szerint a Szürke ötven árnyalata trilógia ötlete a népszerű Twilight című vámpírregény-sorozatra adott válaszként fogalmazódott meg benne. 2008 végén látta James az Alkonyatot, amely nagy hatással volt rá. Ezt követően intenzíven elmerült a film alapjául szolgáló regényekben. Néhány nap alatt többször is elolvasta a könyveket, majd életében először leült írni: lényegében az Alkonyat-regények folytatását. Így született meg a világhírű szerzeménye!

Ajánló

A szürke 50 árnyalata

#1 NEW YORK TIMES BESTSELLER

„Amikor Anastasia Steele, egyetemi hallgató interjút készít Christian Greyjel, az ifjú vállalkozóval, gyönyörű, okos és ijesztő férfival találja szemben magát. Az ártatlan lány megretten, amikor ráébred, hogy akarja ezt a férfit, és kétségbeesetten próbál közelebb kerülni hozzá. Grey, aki képtelen ellenállni Ana szelíd szépségének és eszének, elismeri, hogy ő is akarja a lányt – de a saját feltételei szerint. Ana, akit egyszerre ijeszt és izgat Grey szokatlan szexuális ízlése, habozik. Greyt minden sikere – multinacionális vállalkozásai, hatalmas vagyona, szerető családja – ellenére démonok gyötrik. Amikor a pár vakmerő, szenvedélyes viszonyba kezd, Ana fölfedezi Grey titkait és tulajdon sötét vágyait...”

Az erotikus könyvek különlegessége, hogy a szenvedélyt és a szexualitást rendkívül finoman ábrázolják, persze rendkívül izgalmas formában, az izgalmak garantáltak, sőt, a megdöbbentő és a határokat feszegető események sem ritkák ezekben a kötetekben! A megindító történeteket az ember akár egy nap alatt elolvassa, hiszen szinte lehetetlen őket letenni!

Érdemes felfedezni a szerző további műveit és a Book24 igazán tüzes erotikus könyvkínálatát!

Vélemények