Nincs engedélyezve a javascript.
Mister

Szállítás:
1-3 munkanap
Készleten
Korábbi ár:
3 599 Ft
Borító ár:
3 999 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
3 599 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

London, 2019. A jóképű, arisztokrata származású Maxim Trevelyan a sors kegyeltje. Remek kapcsolatainak és a tömérdek pénzének köszönhetően soha nem kellett dolgoznia, és ritkán aludt egyedül. Ám egy tragédia folytán mindez megváltozik. Maxim örökli a nemesi címet, a vagyont és az ingatlanokat, és az ezekkel járó felelősséget is. Bár erre nincs felkészülve, akkor is szembe kell néznie a kihívással.

Leírás
Raktári kód:
173279
ISBN:
9789634336181
EAN:
9789634336181
Megjelenés:
2019.
Kötésmód:
puhatáblás
Oldalszám:
590
Nyelv:
magyar

London, 2019. A jóképű, arisztokrata származású Maxim Trevelyan a sors kegyeltje. Remek kapcsolatainak és a tömérdek pénzének köszönhetően soha nem kellett dolgoznia, és ritkán aludt egyedül. Ám egy tragédia folytán mindez megváltozik. Maxim örökli a nemesi címet, a vagyont és az ingatlanokat, és az ezekkel járó felelősséget is. Bár erre nincs felkészülve, akkor is szembe kell néznie a kihívással.


A legnagyobb próbatétel azonban mégsem ez, hanem leküzdeni az ellenállhatatlan vágyat egy titokzatos nő iránt, aki nemrég érkezett Angliába. Maxim menthetetlenül beleszeret a zenei tehetséggel megáldott, gyönyörű tüneménybe. Még sosem tapasztalt ilyen érzelmeket, és nem meri nevén nevezni az érzést.


Kicsoda Alessia Demachi valójában? Meg tudja-e védeni Maxim ezt a veszélyes múltú, csodálatos teremtést a rosszakaróktól? És mit fog szólni a lány, ha kiderülnek Maxim féltve őrzött titkai?


 


A London szívéből a vadregényes cornwalli vidéken és a félelmetes Balkánon át tartó utazáson az olvasó lélegzet-visszafojtva követheti Maxim és Alessia sorsát.


A szerzőről
163826.jpeg
E L James

Erika Mitchell, írói nevén E. L. James 1963. március 7-én született Londonban, egy chilei anya és egy skót apa gyermekeként.  Buckinghamshir-ben nőtt fel. Jelenleg Londonban él férjével és két gyermekével.

E. L. James nevéhez fűződik minden idők legismertebb erotikus-romantikus trilógiája, a Szürke ötven árnyalata. A sorozat regényei több mint 125 példányban keltek el világszerte, ezzel váltak a világ valaha leggyorsabban eladott puhakötésű könyveivé. A kötetekből készült filmadaptáció szintén óriási sikert aratott nemzetközi szinten.

Érdekesség, hogy a szerző bevallása szerint a Szürke ötven árnyalata trilógia ötlete a népszerű Twilight című vámpírregény-sorozatra adott válaszként fogalmazódott meg benne. 2008 végén látta James az Alkonyatot, amely nagy hatással volt rá. Ezt követően intenzíven elmerült a film alapjául szolgáló regényekben. Néhány nap alatt többször is elolvasta a könyveket, majd életében először leült írni: lényegében az Alkonyat-regények folytatását. Így született meg a világhírű szerzeménye!

Ajánló

A szürke 50 árnyalata

#1 NEW YORK TIMES BESTSELLER

„Amikor Anastasia Steele, egyetemi hallgató interjút készít Christian Greyjel, az ifjú vállalkozóval, gyönyörű, okos és ijesztő férfival találja szemben magát. Az ártatlan lány megretten, amikor ráébred, hogy akarja ezt a férfit, és kétségbeesetten próbál közelebb kerülni hozzá. Grey, aki képtelen ellenállni Ana szelíd szépségének és eszének, elismeri, hogy ő is akarja a lányt – de a saját feltételei szerint. Ana, akit egyszerre ijeszt és izgat Grey szokatlan szexuális ízlése, habozik. Greyt minden sikere – multinacionális vállalkozásai, hatalmas vagyona, szerető családja – ellenére démonok gyötrik. Amikor a pár vakmerő, szenvedélyes viszonyba kezd, Ana fölfedezi Grey titkait és tulajdon sötét vágyait...”

Az erotikus könyvek különlegessége, hogy a szenvedélyt és a szexualitást rendkívül finoman ábrázolják, persze rendkívül izgalmas formában, az izgalmak garantáltak, sőt, a megdöbbentő és a határokat feszegető események sem ritkák ezekben a kötetekben! A megindító történeteket az ember akár egy nap alatt elolvassa, hiszen szinte lehetetlen őket letenni!

Érdemes felfedezni a szerző további műveit és a Book24 igazán tüzes erotikus könyvkínálatát!

Vélemények