Nincs engedélyezve a javascript.
A Sötétség Vadászai

A Sötétség Vadászai
Vámpír könyvek 7.

Sorozat:

Fordító:

Jelenleg nem rendelhető
Korábbi ár:
1 971 Ft
Borító ár:
2 190 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
1 971 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Darren Shan, a Vámpír Herceg, küldetésében járva elhagyja a Vámpírok Hegyét. A tét: élet vagy halál. Egy elit alakulat tagjaként Darren a Vérszipolyok Urát üldözi...Darren Shan, a Vámpír Herceg,küldetésében járva elhagyja a Vámpírok Hegyét. A tét: élet vagy halál. Egy elit alakulat tagjaként Darren a Vérszipolyok Urát üldözi.
Leírás
Raktári kód:
912764
ISBN:
9789631184419
EAN:
9789631184419
Megjelenés:
2008.
Kötésmód:
keménytáblás, védőborítóval
Oldalszám:
206
Nyelv:
Magyar
Tömeg [g]:
340

Darren Shan, a Vámpír Herceg, küldetésében járva elhagyja a Vámpírok Hegyét. A tét: élet vagy halál. Egy elit alakulat tagjaként Darren a Vérszipolyok Urát üldözi...Darren Shan, a Vámpír Herceg,küldetésében járva elhagyja a Vámpírok Hegyét. A tét: élet vagy halál. Egy elit alakulat tagjaként Darren a Vérszipolyok Urát üldözi. Az út hosszú, veszedelmekkel teli - és az Átkozottak holttestei szegélyezik. Vajon bízhatnak-e Lady Evannában, a rettenetes boszorkányban, avagy sorsuk megpecsételődik?

A szerzőről
Darren Shan
Darren Shan

Darren Shan ír származású író 1972. július 2-án született Londonban, Darren O'Shaughnessy néven. Szerzői népszerűségét és a valódi világhirnevet az izgalmas és fordulatos ifjúsági horrorregényei hozták meg számára. Gyermekkorában az írországi Limerick-be költözött a családjával Londonból. Mindig is szerette a könyveket és az olvasást, kölyökként elsősorban az ír-kelta mondavilág és a Drakula-történetek kötötték le a figyelmét úgy igazán. 

Darren Shan még csak tizenéves volt, amikor írogatni kezdett, huszonéves korában pedig meg is jelent az első gyermekeknek szóló könyve, A Rémségek Cirkusza, amely a Vámpír-sorozat első kötete volt. A regényt eredetileg önszórakoztatásból, pihenésképpen írta. Ám nagy meglepetésére akkora sikert aratott a mű, hogy a kritikusok Darren Shan-t máris Stephen King és Tolkien utódjaként kezdték el emlegetni. A sorozatot 2002-ben óriási megtiszteltetés ért, ugyanis elnyerte a legolvasottabb Brit Gyerekkönyv-díjat. A vámpírok körül forgó, álönéletrajzi szemszögből bemutatott történet és 11 folytatása óriási médiafigyelmet kapott és nagy népszerűségre tett szert. Húsznál is több nyelvre lefordították könyveit, melyek hivatalosan 33 országban jelentek meg – összesen tízmillió példány kelt el 2006 elejéig, és sok helyen, többek között Magyarországon is a könyveladási listák elején végzett egy-egy Shan-könyv. A szerző népszerűsége a mai napig töretlen.

Ajánló

Rémségek Cirkusza - Hangoskönyv

6 CD, Felolvassa Bódy Gergő

Vámpír könyvek 1.

Darren Shan átlagos iskolásfiú mindaddig, amíg meghívást nem kap a Rémségek Cirkuszában, míg nem találkozik Madame Octával, az idomított pókkal… míg szemtől szembe nem kerül az éjszaka teremtményével… Darren és barátja, Steve, halálos csapdába esnek. Darrennek alkut kell kötnie az egyetlen személlyel, aki megmentheti Steve életét. Csakhogy ez a személy nem ember. Őt csak a vér érdekli.

„Lenyűgöző könyv… fordulatokban gazdag meséje felkelti az olvasó kíváncsiságát a folytatásra.”  - J. K. Rowling, a Harry Potter-könyvek szerzője

Érdekesség, hogy a Démonvilág ötlete már régebben megfogalmazódott Darren agyában, így a Vámpír-sorozat végeztével azonnal hozzáfogott a Démonmester megírásához.

Fedezd fel a szerző nagyszerű művei mellett a további szórakoztató irodalmi könyvkínálatunkat!

Vélemények