Nincs engedélyezve a javascript.
Archibald Lox - Az elveszett hercegnő

Archibald Lox - Az elveszett hercegnő

Sorozat:

Fordító:

Szállítás:
1-3 munkanap
Készleten
Korábbi ár:
5 301 Ft
Borító ár:
5 890 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
5 301 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Mikor egy ifjú lakatmester véletlenül belebotlik egy fura grimaszokat vágó lányba London közepén, váratlanul feltárul előtte egy párhuzamos univerzum, mely bizarr világok végeláthatatlan sorát egyesíti magában.
Leírás
Raktári kód:
214503
EAN:
9786150174266
Megjelenés:
2023.
Kötésmód:
kartonált
Oldalszám:
552
Nyelv:
magyar
Tömeg [g]:
580
Mikor egy ifjú lakatmester véletlenül belebotlik egy fura grimaszokat vágó lányba London közepén, váratlanul feltárul előtte egy párhuzamos univerzum, mely bizarr világok végeláthatatlan sorát egyesíti magában. Archie úgy dönt, fejest ugrik az ismeretlenbe - a holtak leheletétől kísértett birodalmak, sötét titkokban fuldokló szférák és ördögi lényektől hemzsegő zónák közti utazás során pedig új szövetségesekre is szert tesz. Segítségükkel apránként felfedezheti valódi önmagát, de a kételyekkel és felismerésekkel teli úton még meg kell küzdenie hidegvérű gyilkosok, vérengző pokolkutyák vagy épp gonosz császárnők fenyegetésével is. Ahogy képességei kibontakoznak, egyre inkább részévé válik barátai veszedelmes küldetésének. Mikor már azt hiszi, végleg végzett az abszurd multiverzummal, Archie újra szövetségese, Inez oldalán találja magát egy minden korábbinál sötétebb kalandban; a birodalmat a zsarnokság erői fojtogatják, és egyedül az ifjú lakatmesteren múlik, hogy a siker vagy a kudarc kulcsát forgatja-e el a megoldás zárjában. A legnagyobb kihívás csak ekkor következik... Darren Shan (eredeti nevén Darren O'Shaughnessy) ír származású író. Elsősorban ifjúsági horrorregényeiről ismert. Nevéhez olyan sikersorozatok fűződnek, mint a Démonvilág, a Zom-B vagy a világhírű Rémségek Cirkusza, melyből 2009-ben az Universal Studios egész estés mozifilmet forgatott. Az Archibald Lox - Az elveszett hercegnő a szerző legújabb, eredetileg kilenc részes ifjúsági regénysorozatának első trilógiája. A kötet a hagyományos kiadás mellett egyedülálló módon egy 100 példányra korlátozott, illusztrált és dedikált változatban is megjelent. Az Archibald Lox széria magyarországi debütálását akkora érdeklődés kísérte, hogy a limitált példányok mindössze 1,5 óra alatt elfogytak.
A szerzőről
Darren Shan
Darren Shan

Darren Shan ír származású író 1972. július 2-án született Londonban, Darren O'Shaughnessy néven. Szerzői népszerűségét és a valódi világhirnevet az izgalmas és fordulatos ifjúsági horrorregényei hozták meg számára. Gyermekkorában az írországi Limerick-be költözött a családjával Londonból. Mindig is szerette a könyveket és az olvasást, kölyökként elsősorban az ír-kelta mondavilág és a Drakula-történetek kötötték le a figyelmét úgy igazán. 

Darren Shan még csak tizenéves volt, amikor írogatni kezdett, huszonéves korában pedig meg is jelent az első gyermekeknek szóló könyve, A Rémségek Cirkusza, amely a Vámpír-sorozat első kötete volt. A regényt eredetileg önszórakoztatásból, pihenésképpen írta. Ám nagy meglepetésére akkora sikert aratott a mű, hogy a kritikusok Darren Shan-t máris Stephen King és Tolkien utódjaként kezdték el emlegetni. A sorozatot 2002-ben óriási megtiszteltetés ért, ugyanis elnyerte a legolvasottabb Brit Gyerekkönyv-díjat. A vámpírok körül forgó, álönéletrajzi szemszögből bemutatott történet és 11 folytatása óriási médiafigyelmet kapott és nagy népszerűségre tett szert. Húsznál is több nyelvre lefordították könyveit, melyek hivatalosan 33 országban jelentek meg – összesen tízmillió példány kelt el 2006 elejéig, és sok helyen, többek között Magyarországon is a könyveladási listák elején végzett egy-egy Shan-könyv. A szerző népszerűsége a mai napig töretlen.

Ajánló

Rémségek Cirkusza - Hangoskönyv

6 CD, Felolvassa Bódy Gergő

Vámpír könyvek 1.

Darren Shan átlagos iskolásfiú mindaddig, amíg meghívást nem kap a Rémségek Cirkuszában, míg nem találkozik Madame Octával, az idomított pókkal… míg szemtől szembe nem kerül az éjszaka teremtményével… Darren és barátja, Steve, halálos csapdába esnek. Darrennek alkut kell kötnie az egyetlen személlyel, aki megmentheti Steve életét. Csakhogy ez a személy nem ember. Őt csak a vér érdekli.

„Lenyűgöző könyv… fordulatokban gazdag meséje felkelti az olvasó kíváncsiságát a folytatásra.”  - J. K. Rowling, a Harry Potter-könyvek szerzője

Érdekesség, hogy a Démonvilág ötlete már régebben megfogalmazódott Darren agyában, így a Vámpír-sorozat végeztével azonnal hozzáfogott a Démonmester megírásához.

Fedezd fel a szerző nagyszerű művei mellett a további szórakoztató irodalmi könyvkínálatunkat!

Vélemények