Nincs engedélyezve a javascript.
A Nyár Kardja - Magnus Chase és Asgard istenei 1. (puha)

A Nyár Kardja - Magnus Chase és Asgard istenei 1. (puha)

Sorozat:

Fordító:

Szállítás:
1-3 munkanap
Készleten
Korábbi ár:
4 999 Ft
Borító ár:
4 999 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
4 499 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Percy után szabadon! Istenien jó új sorozat a világszerte rajongva szeretett Rick Riordantol!
Leírás
Raktári kód:
222429
EAN:
9789635978472
Megjelenés:
2024.06.14.
Kötésmód:
kartonált
Oldalszám:
496
Méret [mm]:
136 x 204 x 35
Nyelv:
magyar
Percy után szabadon!
Istenien jó új sorozat a világszerte rajongva szeretett Rick Riordantol!

Magnus Chase már megjárta a poklot. Két évvel ezelott tanúja volt édesanyja halálának, aki utolsó leheletével azt parancsolta neki, hogy meneküljön. Azóta a fiú Boston utcáin él, egyedül, és a túlélésért küzd. Menekül, de nem tudja, ki és mi elol.

Egy nap felbukkan a nagybátyja, akit alig ismer, és akirol az édesanyja azt állította, hogy veszélyes alak. Randolph bácsi egy képtelen titkot oszt meg vele: Magnus egy skandináv isten fia!

A viking mítoszok igazak, ráadásul Asgard istenei háborúra készülnek.
Trollok, óriások és még náluk is félelmetesebb szörnyek gyülekeznek a Végítélet napjára.

A Ragnarök megakadályozása érdekében Magnusnak tuvé kell tennie a kilenc világot egy évezredek óta elveszett fegyver után. Ha elbukja a küldetést, az beláthatatlan következményekkel járhat. Egy ponton azonban választania kell a saját biztonsága és több száz ártatlan ember élete között…
Néha az új élet kezdetének egyetlen módja a halál…

Vesd bele magad új istenek világába, és kalandozz te is Magnusszal!

„Hadd jelentkezzek be a Hotel Valhallába! Ott akarok lakni!”
– Cassandra Clare, A végzet ereklyéi c. könyvsorozat kirobbanóan sikeres szerzoje
A szerzőről
Rick Riordan
Rick Riordan

Teljes nevén Richard Russell „Rick” Riordan amerikai regényíró és tanár. Legismertebb műve a Percy Jackson és az olimposziak című ifjúsági bestseller. A szerző napjaink fantasy, krimi és mitológia műfajának kiemelkedő írója. Izgalmas történetei számtalan olvasót rabul ejtettek már.

Az író élete

Rick Riordan San Antonióban született 1964. június 5-én, ebben a városban élt gyermekkorában. 1982-ben végzett az Alamo Heights High School-ban, 1986-ban pedig a University of Texas at Austin-ban, ahol angol nyelvet és történelmet tanult. San Francisco környéki és a San Antonio-beli általános iskolákban tanított angolt és történelmet, beleértve a görög mitológiát is. 2002-ben a Saint Mary’s Hall megtiszteltetésül neki adta az iskola első Mestertanár-díját. Rick Riordan jelenleg Bostonban él feleségével és két fiával, Haleyvel és Patrickkal.

A Percy Jackson és az olimposziak – A sikerkönyv

Az öt kötetből álló fantasy műfajú regény-sorozat alapja a görög mitológia. Amerikában a könyvsorozat nagy sikernek örvend, számos idegen nyelvre is lefordították. A villámtolvaj, az első kötet adott alapot a Villámtolvaj – Percy Jackson és az olimposziak című filmhez, amely 2010 februárjában debütált világszerte. A főszereplő, Percy Jackson felfedezi, hogy ő Poszeidón, a tenger istenének fia. Megtudja, hogy a legendás lények a görög mitológiából még mindig léteznek és mindig is léteztek. Beleértve a szörnyek, küklópszok, titánok és a görög istenek, köztük a tizenkét olimposzi, akik az Olümposz lakói, amely jelenleg az Empire State Building misztikus 600. emeletén található. Percyt gyakran támadják meg szörnyek, hiszen a „Három Nagy” egyikének fia. (Zeusz: az istenek királya és az ég istene; Poszeidón: a tenger istene; Hadész az alvilág istene.) Percy találkozik sok fiatal félistennel a Félvér-táborban. Köztük Annabeth Chassel is, akivel bár kezdetben nem kedvelik egymást (Annabeth Poszeidón régi ellenségének Athénénak a lánya) de a sorozat végére jóban lesznek. A könyvsorozat a New York Times bestseller listáját 155 hétig vezette a gyerekkönyvek kategóriájában.

Fedezd fel a szerző, Rick Riordan nagyszerű köteteit a Book24 kínálatában és a további fantasy könyvkínálatunkat!

Vélemények