Nincs engedélyezve a javascript.
XYL-landiai

Szállítás:
1-3 munkanap
Készleten
Korábbi ár:
2 276 Ft
Borító ár:
2 529 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
2 276 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

XYL-landia valahol a valóság és az álomvilág határán helyezkedik el. Különleges világ, ahol a képzelet képes arra, hogy valós formát öltsön. Így történt ez most is...
Leírás
Raktári kód:
218291
EAN:
9789635744213
Megjelenés:
2023.11.27.
Kötésmód:
puhatáblás
Oldalszám:
84
Méret [mm]:
125 x 197 x 7
Nyelv:
magyar
XYL-landia valahol a valóság és az álomvilág határán helyezkedik el. Különleges világ, ahol a képzelet képes arra, hogy valós formát öltsön. Így történt ez most is... Különleges és hihetetlen lények szülőföldje.
A történetünk is itt XYL-landiában kezdődik, ahol a XYL-landiai macskák élnek. Pug, Lucifer, Argos, Akyra, és Amadeus itt élnek egy barátságos és békés közösségben, amíg egy nap egy Technokrata faj megérkezik, hogy eluralkodjanak a bolygón. A macskák rájönnek, hogy a Technokraták képesek a dimenzió kapukon keresztül átlépni és időben - térben utazni, és így akár az egész galaxisban uralkodni tudnának...

A XYL-landiai macskák és az emberek fantasy kalandja! Légy részese ennek az izgalmas történetnek, ahol varázslatok és harcok várnak rád. Ismerd meg a különleges macskákat, akik segítenek legyőzni a galaxisban tomboló rosszat.
Nem csak az akció a könyv erőssége, de a szerelem is fontos szerepet játszik, miközben az emberek és a macskák összefognak és harcolnak a Technokraták elleni háborúban, és végül legyőzik az ellenségeiket.
Éld át, hogyan védik meg a földet és hogyan élnek boldog életet a földön létrehozott új XYL-landiában.

Ne hagyd ki ezt a kalandot, és ezt a lenyűgöző fantasy utazást, amely eltér a megszokottól, és elkápráztatja a fantáziád!
Vélemények