Nincs engedélyezve a javascript.
Apollón próbái 3. A lángoló Labirintus

Apollón próbái 3. A lángoló Labirintus

Sorozat:

Fordító:

Szállítás:
1-3 munkanap
Készleten
Korábbi ár:
3 599 Ft
Borító ár:
3 999 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
3 599 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Isten voltam valaha...
Mindaddig, amíg apám, Zeusz el nem űzött, és halandó kölyökké nem változtatott. Most egy gáz tinédzser, Lester képében élek, egy veszélyes és komplikált félisten, Meg rabságában. Kösz, fater!
Leírás
Raktári kód:
217762
EAN:
9789634577294
Megjelenés:
2023.11.13.
Kötésmód:
puhatáblás
Méret [mm]:
136 x 204 x 43
Nyelv:
magyar
Isten voltam valaha...

Mindaddig, amíg apám, Zeusz el nem űzött, és halandó kölyökké nem változtatott. Most egy gáz tinédzser, Lester képében élek, egy veszélyes és komplikált félisten, Meg rabságában.
Kösz, fater!

Zeusz halandó tinédzserré változtatta fiát, Apollónt,
és pattanásokkal, hájhurkákkal, továbbá a szerencsétlenül csengőLester Papadopoulos álnévvel sújtotta. Az isteni hatalmától megfosztott
Lester, aki időközben egy Meg nevű tizenkét éves csitri rabszolgájává vált,
azt a feladatot kapta, hogy szabadítson fel öt ősi orákulumot
a gonosz római császártrió uralma alól.
Eddig két orákulumot sikerült megmentenie, és a próféciák most
"sötét útvesztők"-ről, a "perzselő halál földjé"-rőlés "a gyors fehér ló gazdájá"-ról szólnak. Meggel át kell kelniüka Labirintuson, hogy a pokol tüzét elkerülve megkeresséka harmadik császárt: egy gonosz zsarnokot, akit Apollónnem szívesen lát viszont. Patás kísérőjük, Grover Underwood
vajon felkészült a feladatra? És ők?
Apollónnak a rémisztő kaland ellenére is meg kell őriznie a hidegvérét,
de mire ezeket a sorokat olvassátok, talán már szénné is égett.

"Ez itt Riordan, vagyis az izgalmas és drámai történetet
jó dumák és vicces jelenetek fűszerezik. [...] A szerző rajongóiörülhetnek, mert ismerős arcok is feltűnnek ebben a rejtélyekkel
teli részben, és az elvarratlan szálak miatt
csak még izgatottabban várják majd a folytatást."
- Booklist
A szerzőről
Rick Riordan
Rick Riordan

Teljes nevén Richard Russell „Rick” Riordan amerikai regényíró és tanár. Legismertebb műve a Percy Jackson és az olimposziak című ifjúsági bestseller. A szerző napjaink fantasy, krimi és mitológia műfajának kiemelkedő írója. Izgalmas történetei számtalan olvasót rabul ejtettek már.

Az író élete

Rick Riordan San Antonióban született 1964. június 5-én, ebben a városban élt gyermekkorában. 1982-ben végzett az Alamo Heights High School-ban, 1986-ban pedig a University of Texas at Austin-ban, ahol angol nyelvet és történelmet tanult. San Francisco környéki és a San Antonio-beli általános iskolákban tanított angolt és történelmet, beleértve a görög mitológiát is. 2002-ben a Saint Mary’s Hall megtiszteltetésül neki adta az iskola első Mestertanár-díját. Rick Riordan jelenleg Bostonban él feleségével és két fiával, Haleyvel és Patrickkal.

A Percy Jackson és az olimposziak – A sikerkönyv

Az öt kötetből álló fantasy műfajú regény-sorozat alapja a görög mitológia. Amerikában a könyvsorozat nagy sikernek örvend, számos idegen nyelvre is lefordították. A villámtolvaj, az első kötet adott alapot a Villámtolvaj – Percy Jackson és az olimposziak című filmhez, amely 2010 februárjában debütált világszerte. A főszereplő, Percy Jackson felfedezi, hogy ő Poszeidón, a tenger istenének fia. Megtudja, hogy a legendás lények a görög mitológiából még mindig léteznek és mindig is léteztek. Beleértve a szörnyek, küklópszok, titánok és a görög istenek, köztük a tizenkét olimposzi, akik az Olümposz lakói, amely jelenleg az Empire State Building misztikus 600. emeletén található. Percyt gyakran támadják meg szörnyek, hiszen a „Három Nagy” egyikének fia. (Zeusz: az istenek királya és az ég istene; Poszeidón: a tenger istene; Hadész az alvilág istene.) Percy találkozik sok fiatal félistennel a Félvér-táborban. Köztük Annabeth Chassel is, akivel bár kezdetben nem kedvelik egymást (Annabeth Poszeidón régi ellenségének Athénénak a lánya) de a sorozat végére jóban lesznek. A könyvsorozat a New York Times bestseller listáját 155 hétig vezette a gyerekkönyvek kategóriájában.

Fedezd fel a szerző, Rick Riordan nagyszerű köteteit a Book24 kínálatában és a további fantasy könyvkínálatunkat!

Vélemények