Nincs engedélyezve a javascript.
100 sepsiszentgyörgyi recept, több mint 100 sepsiszentgyörgyi háziasszony

100 sepsiszentgyörgyi recept, több mint 100 sepsiszentgyörgyi háziasszony

Előrendelhető
Várható megjelenés:
2024.06.15.
Borító ár:
6 490 Ft
Bevezető ár:
4 932 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Komoly sorozattá terebélyesedett a Tortoma Kiadó kezdeményezésére és gondozásában megjelenő 100 recept, 100 háziasszony sorozatunk, hiszen az erdővidéki, a gyergyószéki, a sepsiszéki, a felcsíki, a dabasi női és férfi gyűjtemények után hetedikként tarthatja kezében a sepsiszentgyörgyi gyűjtésű szakácskönyvünket a Kedves Olvasó.
Leírás
Raktári kód:
221927
EAN:
9786069716502
Várható megjelenés:
2024.06.15.
Kötésmód:
keménytáblás, cérnafűzött
Oldalszám:
23
Nyelv:
magyar
Tömeg [g]:
1090
Komoly sorozattá terebélyesedett a Tortoma Kiadó kezdeményezésére és gondozásában megjelenő 100 recept, 100 háziasszony sorozatunk, hiszen az erdővidéki, a gyergyószéki, a sepsiszéki, a felcsíki, a dabasi női és férfi gyűjtemények után hetedikként tarthatja kezében a sepsiszentgyörgyi gyűjtésű szakácskönyvünket a Kedves Olvasó. Ha röviden akarnánk összefoglalni, milyen is ez az újabb gyűjtemény, azt kellene mondanunk, hogy másmilyen, mint az előzőek.

Ezekből a receptekből ugyanis egyértelműen kiütközik a városias jelleg, kevesebb benne az egyszerű, hagyományos étel, és világosan látszik, honnan, melyik vidékről került a megyeszékhelyre. A bonyolultabb, több összetevőből álló, újszerű ételeken pedig a bevásárlóközpontok közelsége érződik, amely arra sarkallja a gasztronómia iránt érdeklődőket, hogy minél több, számunkra eddig idegen vagy ismeretlen alapanyagot próbáljanak ki. Ugyanakkor az is világosan kitűnik, hogy az újszerű alapanyagok felhasználásához az itteni asszonyok bátran, mondhatni merészen használják az interneten fellelhető recepteket. Összességében ebben a könyvben nagyon színes ízkavalkád található, amelyben egyaránt talál ínyére való receptet a hagyományos, de az újszerű ételek iránt érdeklődő is. Lapozzák haszonnal ezt a könyvet, próbáljanak ki belőle minél több izgalmas receptet!

Jó étvágyat!
Vélemények